◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Victorieeeee în trei seturi și calificare în Australia pentru jucătoarea noastră, Irina Begu!

Irina Begu (30 ani, 74 WTA) a învins-o în optimi pe a cincea favorită, Qiang Wang (29 de ani, 34 WTA), cu scorul de 6-7, 6-2, 6-1. Astfel, ea s-a calificat în sferturile de finală ale turneului Phillips Island Trophy, dotat cu premii totale de 235.238 de dolari americani, care se dispută la Melbourne.

Victorieeeee în trei seturi și calificare în Australia pentru jucătoarea Irina Begu!

Irina Begu este în sferturile de finală ale turneului Phillip Island Trophy (WTA 250). La turneu participă jucătoare eliminate prematur de la Australian Open.

Irina Begu a câştigat game-ul 7 al setului 3 cu Qiang Wang. Sportiva a avut nevoie de două ore şi 16 minute pentru a obţine victoria în faţa favoritei numărul cinci.

Cel mai disputat set a fost primul, pierdut de Irina după 61 de minute. Ulterior, lucrurile s-au schimbat radical şi Begu a spulberat-o, pur si simplu, pe Wang. Românca noastră a câştigat următoarele două seturi cu 6-2, 6-1, în 75 de minute.

Wang (29 ani, 34 WTA), care s-a impus în singurul duel de până acum, în 2018, în turul al doilea la US Open, cu 6-3, 6-1, a încheiat cu 4 aşi şi 7 duble greşeli. În schimb, Begu a avut 2 aşi şi o dublă greşeală, fiind superioară la ambele servicii şi la mingile de break fructificate.

Patricia Ţig, cealaltă româncă ajunsă în faza ”optimilor”, a părăsit turneul după ce a decis să se retragă în timpul meciului cu Jill Teichmann. Scorul era 3-3 în setul doi şi îl pierduse pe primul, 3-6.

Atât Patricia Ţig, cât și Irina Begu şi-au asigurat cecuri de 2.700 dolari şi câte 30 de puncte WTA.

Irina Begu va avea un duel de foc cu Bianca Andreescu în sferturi la Melbourne

În sferturi, Irina Begu se va întâlni cu canadianca de origine română Bianca Andreescu, cap de serie numărul 2. Andreescu a trecut în optimi de kazaha Zarina Diyas, care s-a retras după ce a pierdut primul set cu 6-1.

Begu şi Andreescu (20 ani, 9 WTA) sunt la a patra confruntare, jucătoarea de origine română care reprezintă Canada având 2-1 în meciurile directe.

Patricia Ţig (26 ani, 56 WTA) a abandonat în optimi, la scorul de 6-3, 4-3 pentru elveţianca Jil Teichmann (23 ani, 58 WTA), care a obţinut astfel a treia victorie consecutivă în faţa unei românce. Anterior, ea le-a învins pe Mihaela Buzărnescu şi Monica Niculescu.

Begu a ajuns anul acesta pentru a doua oară în sferturile de finală ale unui turneu. Ea a fost eliminată în aceeași fază la Gippsland Trophy de japoneza Naomi Osaka.

playsport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *