◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.03.2024

Simona Halep a eliminat ultimul cap de serie la Dubai și s-a calificat în semifinală. Adversară redutabilă în penultimul act

Ultima favorită a turneului de tenis de la Dubai (10 WTA) rămasă în concurs, tunisiana Ons Jabeur, a fost eliminată joi seara de Simona Halep (23 WTA), în sferturile de finală ale competiției din Emiratele Arabe Unite. Românca se califică astfel în semifinală, unde o va întâlni pe letona Jelena Ostapenko (21 WTA).

Simona Halep și-a adjudecat partida în două seturi, cu scorul de 6-4, 6-3, după o oră și 22 de minute.

În primul set, cele două au cedat rând pe rând câte două breakuri, însă, la 5-4, Halep a salvat două mingi de game ale tunisiencei, procurând și valorificând apoi prima minge de set, pentru 6-4.

Jabeur a început mai bine setul secund, făcând break la primul serviciu al lui Halep și conducând apoi cu 0-2.

A fost momentul în care Halep a călcat pe accelerație și a câștigat 5 game-uri la rând, pentru a închide apoi meciul cu 6-4, 6-3.

Halep e pentru a treia oară în semifinale la Dubai și de fiecare dată când a trecut de sferturi a câștigat turneul, potrivit Mediafax.

„A fost greu, chiar dacă au fost numai două seturi, a fost mult mai greu decât a părut. Știam că trebuie să lupt până la capăt. M-am concentrat pe ce știam că am de facut. Stiam că trebuie să o țin cât mai mult în spate”, a spus Halep la interviul de pe teren.

„E o plăcere să joc aici. Mă bucur să pot juca din nou în fața unui public atât de entuziast și mă simt bine ori de câte ori evoluez pe acest teren”, a mai spus învingătoarea.

Pentru prezența în semifinale, Simona Halep va primi un cec de 37.500 dolari și 185 de puncte WTA.

digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *