◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro16.04.2024

Simona Halep a plecat la Turneul Campioanelor de la Singapore

Simona Halep, liderul mondial din circuitul de tenis WTA, a plecat de la Moscova, unde s-a retras de la competiția din capitala Rusiei, spre Singapore, locul de desfășurare al Turneului Campioanelor, ediția 2018.

Românca a anunțat, prin intermediul unei fotografii postate pe contul său de Instagram, unde apare alături de Teo Cercel și Andrei Cristofor, că zboară spre Singapore, orașul în care se va disputa finala WTA, între 21 și 27 octombrie. În acest moment, sunt calificate pentru acest turneu Simona Halep, Angelique Kerber (Germania), Caroline Wozniacki (Danemarca), Naomi Osaka (Japonia), Petra Kvitova (Cehia) și Sloane Stephens (Statele Unite).

Pentru celelalte două locuri rămase disponibile, se luptă Elina Svitoilina (Ucraina), care nu joacă în această săptămână, Karolina Pliskova (Cehia) și Kiki Bertens (Olanda), ultimele evoluând la Moscova.

Simona Halep, deși a fost prezentă la Moscova, ea nu a putut juca, din cauza faptului că are în continuare dureri de spate, ceea ce a determinat-o să se retragă înainte de primul meci din turul al 2-lea, de pe tabloul principal împotriva Anastasiei Pavlyuchenkova.

Mesajul său de pe Twitter a fost foarte clar, în această privință:” Am vrut cu adevărat să joc la Moscova, dar din nefericire spatele încă mă doare şi nu vreau să-mi asum riscuri suplimentare. Deşi este dezamăgitor că mă retrag, doresc să-mi pun sănătatea pe primul plan. Urez turneului să fie unul de succes.”

Prezența sa pe teren la Turneul Campioanelor este încă sub semnul întrebării, însă există șanse să o vedem la Singapore. Asta, după ce o altă postare de pe o rețea de socializare anunța faptul că antrenorul româncei, Darren Cahil va veni la Singapore pentru a-i fi alături Simonei.

Simona Halep este la a 5-a calificare consecutivă la Turneul Campioanelor, iar cea mai bună performanță a sa la această competiție este finală disputată în anul 2014, când a pierdut în fața Serenei Williams.

George Titus Albulescu / UZPR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *