default-logo

România U21 – Danemarca U21 1-1. „Tricolorii”, calificați la Euro a doua oară la rând. Final de meci cum rar se vede

România U21 – Danemarca U21 1-1. Danezii au înscris dintr-un penalty acordat aiurea

„Tricolorii” au dominat tot meciul și au început cu ocaziile lui Olaru și Marius Marin. Costache a avut apoi o șansă uriașă, singur cu portarul, care a ieșit la timp.

România a cerut două penalty-uri, în minutele 12 și 14, dar arbitrul nu a dat nimic. Până la pauză, elevii lui Adi Mutu au mai ratat ocazii bune, însă cea mai mare a fost cea a lui Mățan, care nu a reușit să înscrie din 2 metri, blocat senzațional de portar.

În startul părții secunde, arbitrul care a refuzat două lovituri de pedeapsă pentru noi, a acordat una pentru danezi, total aiurea, după un contact în afara careului, iar Laursen a transformat.

România U21 – Danemarca U21 1-1. „Tricolorii”, calificați la Euro a doua oară la rând

Costache a marcat apoi, însă se afla în offside și golul a fost anulat. În minutul 58, Hausner a fost eliminat după un duel cu Mățan.

„Tricolorii” au egalat în minutul 72, după o fază în care Olaru a nimerit bara, mingea a ajuns la Moruâan, care i-a pasat lui Costache, iar acesta a înscris.

Finalul a fost unul extrem de ciudat. Din minutul 83 până la final, danezii aproape că nu au atins deloc mingea, iar „tricolorii” s-au mulțumit să paseze încontinuu.

 

Continuarea pe digisport.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.