◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro20.04.2024

Numerele Maratonul Internațional Brașov: 4.000 de participanți, 33 de țări reprezentate și 450 de voluntari

 Peste 4.000 de participanți vor lua startul, la probele competiției

  • 33 de țări din întreaga lume sunt reprezentate de sportivii înscriși
  • 450 de voluntari vor asigura buna desfășurare a evenimentului

București, 23 mai 2019 – Organizatorii Maratonului Internațional Brașov powered by Telekom Sport anunță astăzi că ediția aniversară va aduce la start nu mai puțin de 4.000 de pasionați de sport, într-un eveniment care va aduce un plus de dinamism întregului Brașov, timp de două zile.

Sportivi din 33 de țări și-au asigurat participarea în cadrul probelor incluse în eveniment, record al competiției, ca popularitate internă și internațională.

Buna desfășurare a evenimentului va fi asigurată de nu mai puțin de 450 de voluntari, un grup consistent de entuziaști care reprezintă angrenajul ce face funcțională întreaga competiție.

Maratonul Internațional Brașov powered by Telekom este un eveniment sportiv de masă, un prilej de sărbătoare pentru orașul gazdă, dar și de promovare și descoperire a obiectivelor turistice, culturale și gastronomice din România.

Organizatorii au pregătit două zile de spectacol, în care participanții și publicul se vor bucura din plin de atmosfera și surprizele unui eveniment de anvergură, acreditat conform standardelor AIMS, cel mai important for international din domeniu.

Maratonul se va desfășura in datele de 25-26 mai și a atins limita de înscriși cu două săptămâni înainte de termen.

Special pentru participanți si spectatori, partenerii evenimentului au pregătit multiple beneficii. Astfel la cortul Telekom România va fi acces gratuit la cabina foto, Oriflame furnizează o analiză corporală completă, Intersport oferă reduceri de până la 40% la articolele puse la vânzare, Sanctuarul Urșilor pregătește o serie de adopții simbolice ale urșilor de care are grijă.

Paradisul acvatic oferă reduceri de 50% adulților si acces gratuit copiilor iar WePlay aduce aparatul Total Gym, care ajută participanții să lucreze toate grupele musculare într-un singur echipament, precum și un set de teste de metabolism.

Premii speciale vor fi oferite și participanților majori, din partea Serve, Telekom România, Oriflame și Columbia. De asemenea, Trisport.ro, Oriflame și Columbia organizează tombole cu premii atractive.

Maratonul Internațional Brașov este un eveniment organizat de Asociația Șapte Scări și Smart Atletic Team, în parteneriat cu Telekom Romania – partenerul principal al evenimentului.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul  www.maratonulbrasov.ro şi pe pagina de Facebook a competiției, www.facebook.com/maratonulbrasov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *