◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

INVAZIA EXTRATERESTRĂ. CÂT DE PREGĂTITĂ ESTE OMENIREA

După o perioadă lungă de timp, Pentagonul a admis că a efectuat anchete cu privire la OZN-uri în cadrul unei iniţiative guvernamentale secrete. Departamentul de Apărare a dat un comunicat în care se arata că aceste anchete s-au desfăşurat până în anul 2012.

În realitate, aceste anchete continua și în zilele noastre, susţine un jurnalist de la New York Post care a intrat în posesia unor documente care dovedesc acest lucru. Anchetele din cadrul Pentagonului continua, dat fiind pericolul major la care ar fi supusă omenirea în cazul unei invazii extraterestre.

Proiectul la care face referire articolul din New York Post face parte din strategia de apărare a securităţii naționale americane. Anchetele se desfășoară după proceduri specifice apărării securităţii SUA în cazul unei invazii.

Existența acestui program a fost relevata în anul 2017, de un fost lider al majorităţii Senatului, Harry Reid, care susţinea că au fost alocate 22 de milioane de dolari pentru un proiect de siguranța naționala extrem de important pentru SUA.

Mai târziu, au apărut informații cu privire la observarea unor OZN-uri, în anul 2015, în apropiere de Washington, OZN-uri identificate de avioane de vânătoare F-18. Pentru că zona era de securitate maximă, Casa Albă, Pentagonul, Capitoliul, a fost acționată alerta de grad zero.

Vânătoarea de OZN-uri a început în anul 1947, după ce pilotul american Kenneth Arnold a observat o formaţiune de nouă obiecte zburătoare, cu forma unor discuri. Atunci a fost utilizată pentru prima dată sintagma farfurii zburătoare.

La câteva săptămâni, în 7 iulie 1947, un fermier din New Mexico descoperă în apropiere de Roswell epava unui OZN. Pe lângă epavă, au fost descoperite cadavre ale unor extratereștri care au fost autopsiate în cel mai mare secret.

Trei ani mai târziu, în anul 1950, mai multe OZN-uri au fost observate survolând Casa Albă. A fost o alertă generală, iar autoritățile americane au realizat neputința lor în cazul unei invazii extraterestre. Atunci s-a luat decizia să fie finanţate mai multe proiecte care să asigure siguranța naționala a SUA. Existenţa extratereştrilor, pericolul unei invazii erau lucruri certe.

Este de neimaginat pentru mulți dintre noi, dar președintele Reagan i-a adresat rugămintea preşedintelui Gorbaciov ca SUA să fie ajutate în cazul unei invazii extraterestre. Evenimentul s-a petrecut în anul 1985, în cadrul unui summit.

Câțiva ani mai târziu, în anul 1993, președintele Clinton declara că nu este surprins ca extratereștrii să ne fi vizitat deja. Pe de altă parte, în cadrul unei conferințe de presă, un oficial rus susţinea că omenirea nu este pregătită în cazul unei invazii extraterestre.

În prezent, omenirea dispune de câteva arme cu care s-ar putea apăra în cazul unei invazii extraterestre. Dintre acestea amintim. Sistemul de laser de înaltă energie, avioane hipersonice, elicoptere Discrotor, submarine cu propulsie nucleară sau sistemul Pentagonului de sateliţi Sbirs.

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *