◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Roland Garros: Simona Halep și Irina Begu în turul 3

 Simona Halep a avut parte de un meci mai complicat decât se anticipa, împotriva lui Magda Linette (6-4, 5-7, 6-3). La finalul partidei, românca de 27 de ani a avut o primă reacție, recunoscând unde a greșit în setul secund.

”În setul 2 am condus, dar nu m-am simțit prea bine. Cred că trebuie să fiu mai agresivă pe viitor, am avut momente de cădere azi. Am stat prea mult în spatele terenului. 

Am făcut tot ce am fost în stare, mă bucur că am ajuns în turul 3. Vreau doar să mă simt bine, mă gândesc să câștig orice meci. Sunt calmă, sunt doar puțin obosită. Mâine, voi dormi toată ziua”, a spus românca de pe locul 3 wTA, pentru Eurosport.

Simona a ratat 3 mingi de meci, în setul 2

”Simo” putea încheia mult mai rapid calculele calificării în turul 3, dar a ratat 3 mingi de meci în actul secund și i-a permis polonezei să împingă meciul în decisiv. Acolo, românca s-a impus cu 6-3.

Pentru calificarea în turul al treilea, Halep va primi un cec de 143.000 de euro şi 130 de puncte WTA.

În faza următoare, deţinătoarea trofeului va evolua cu Lesia Ţurenko din Ucraina, locul 27 WTA, sau cu Aleksandra Krunicc din Serbia, locul 76 WTA.

digisport.ro

Irina Begu – Karolina Muchova 1-6, 6-3, 6-4

Irina Begu (28 de ani, 116 WTA) a reușit o victorie mare la Roland Garros și a reușit să se califice în turul al treilea. Bucureșteanca a revenit impecabil într-un meci în care a pierdut drastic primul set, cu 1-6. Irina, mult mai concentrată, a revenit încet dar sigur în meci și după un al doilea set, care a stat până la jumătate, sub umbra echilibrului, a reușit să se impună în ”decisiv” cu 6-4.

În turul următor, Irina Begu va da peste Amanda Anisimova.

Begu a obţinut victoria după o oră şi 54 de minute, în faţa unei adversare de 22 de ani, care ocupă locul 73 în lume.

Irina Begu nu a contat practic în primul set, cedat cu 1-6, dar a ridicat nivelul în actul secund, cehoaica a greşit mai mult şi românca a revenit de la 2-3, câştigând patru game-uri la rând şi setul. În decisiv, s-a mers cu serviciul până la 4-3 pentru Irina, care a făcut break, apoi nu a reuşit să încheie setul, dar a izbutit-o pe serviciul adversarei, la a treia minge de meci.

Muchova a fost mai bună la punctele cu primul serviciu, a fost superioară la mingile direct câştigătoare, 23-19, în timp ce la erori neforţate a avut două în plus faţă de Begu (33-31). Cehoaica a avut mai multe puncte câştigate în acest meci, 82-79, dar a pierdut.

Begu şi-a asigurat un cec de 143.000 euro şi 130 de puncte WTA, iar următoarea sa adversară va fi americanca Amanda Anisimova (17 ani, 51 WTA), victorioasă cu 6-4, 6-2 în faţa belarusei Arina Sabalenka, a 11-a favorită.

Digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *