default-logo

„Suntem o forţă. Să demonstrăm, zi de zi, aceasta”

* a susţinut joi, la Sibiu, dl. Doru Dinu Glăvan, preşedintele Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România *

Joi, la sediul ziarului „TRIBUNA”, membrii filialei Sibiu a Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România s-au întâlnit cu dl. Doru Dinu Glăvan, preşedintele Uniunii.
Domnia sa s-a interesat de problemele întâmpinate de ziariştii sibieni, făcând propuneri pentru îmbunătăţirea activităţii filialei locale.
Dl. Doru Dinu Glăvan s-a referit, pe larg, cu rigoarea şi şarmul cunoscute, la activităţile derulate în ultimele luni de conducerea U.Z.P.R. Între acestea, a amintit sărbătorirea a 100 de ani de la crearea Uniunii, moment ce se va repeta, cu o participare mult mai amplă şi mai vizibilă (vor fi invitaţi şi ziariştii din provincie), probabil în 28 iunie a.c., la Casa Radio, când evenimentul se va desfăşura chiar de Ziua ziaristului profesionist din România.
Preşedintele U.Z.P.R. n-a scăpat prilejul de a elogia, şi de acestă dată, publicaţiile Uniunii, respectiv „Cronica Timpului”, ziarul „Certitudinea” (coordonator spiritual şi moral: Mihai Eminescu), dar şi revista trimestrială a U.Z.P.R.-ului ajunsă la numărul 13, publicaţii atractive, scrise de condeie cunoscute şi recunoscute, de dragostea de neam şi ţară.
Dl. Glăvan şi-a exprimat statisfacţia că în rândurile Uniunii vin tot mai mulţi ziarişti, tineri mai ales, care au înţeles că U.Z.P.R.-ul este singura instituţie (recunoscută de Preşedinţie, Guvern, Parlament – care le apără interesele).
Preşedintele Uniunii i-a îndemnat pe membrii filialei locale să se implice cu mai multă energie şi ambiţie în promovarea U.Z.P.R. şi în conceperea şi promovarea unor proiecte utile lor, dar şi comunităţi din care fac parte, concluzionând că „Suntem o forţă. Să demonstrăm, zi de zi, în faţa autorităţilor locale şi a cititorilor aceasta”.

tribuna.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.