CRAIOVA A CÂȘTIGAT CUPA EHF

SCM Craiova a întors miraculos soarta finalei Cupei EHF, în fața norvegiencelor de la Kristiansand. Oltencele au pierdut manșa tur la 4 goluri, dar au învins cu 30-25 în returul disputat în Sala Polivalentă din Craiova.
Bogdan Burcea, antrenorul lui SCM Craiova, și-a găsit cu greu cuvintele la finalul partidei. Acesta le-a transmis un mesaj și celor care au pus la îndoială performanțele oltencelor din acest sezon.

„Sunt obosit, dar fericit. Consider că am îndeplinit un vis la care nu speram la începutul sezonului. Suntem fericiți și în seara aceasta vrem să ne bucurăm. Acest succes înseamnă enorm pentru România, pentru orașul nostru și pentru fetele mele, care s-au dăruit, au muncit și au crezut în acest succes.

Mă bucur că am reușit să câștigăm. Au fost voci care au spus că am ajuns aici nemeritat, dar suntem câștigătorii trofeului și merităm felicitări și respect din partea tuturor. Am trăit intens finalul meciului. Publicul a fost senzațional, n-am cuvinte”, a declarat Bogdan Burcea, la TV Telekom Sport.

„Nu am cuvinte să descriu fericirea pe care o simt. Vreau să mulțumesc acestui public minunat și să mergem să sărbătorim”
Ana Maria Țicu, autoarea a 10 goluri în victoria de azi a Craiovei

gsp.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.