default-logo

Simona Halep a reluat antrenamentele. Zilele următoare se va întâlni cu Darren Cahill

Simona Halep (8 WTA) a trecut peste eliminarea din sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros. După câteva zile de repaus, marea noastră campioană a reluat antrenamentele.

Simona Halep a postat o imagine de la antrenament, iar aceasta a primit peste 20 de mii de aprecieri în mai puțin de două ore. Simona Halep va participa la finalul săptămânii la Sports Festival, eveniment ce va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 13 – 16 iunie.

La acest eveniment va fi prezent și Darren Cahill, care va asista și la meciul demostrativ dintre perechea Simona Halep / Marius Copil cu Flavia Penetta / Fabio Fognini. Tehnicianul se va întâlni și cu publicul în cadrul unei conferințe și va ține un masterclass specializat.

Salut, România! Abia aştept să mă întorc în România pe 15 iunie pentru a două ediţie a Sports Festival în Cluj! Voi împărtăşi din experienţă mea din ultimii 15-20 de ani cu jucătorii şi cu Simona Halep. Sper să ne simţim bine. Abia aştept să ne vedem acolo”, anunța Darren Cahill în luna aprilie.

Darren Cahill, colaborare fructuoasă cu Simona Halep

Cahill a antrenat-o pe Simona Halep din 2015 până în 2018, când cei doi au decis să încheie colaborarea. Alături de antrenorul australian, Simona Halep a devenit numărul 1 mondial și a câștigat mai multe trofee, printre care și turneul de la Roland Garros.

Trofee majore cucerite de Simona Halep, cu Darren Cahill alături:
  • 2018: Shenzhen, Roland Garros, Montreal
  • 2017: Madrid
  • 2016: Madrid, Bucureşti, Montreal
  • 2015: Indian Wells

digisport.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.