◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro20.04.2024

Trump, ultimul președinte al Statelor Unite ale Americii?

O mare conspirație spune că Statele Unite ale Americii nu va mai exista după cel de-al 44-lea președinte. Acesta va fi ultimul președinte, după care SUA nu va mai exista așa cum o cunoaștem în prezent.

Ar putea fi doar o simplă conspirație și nimic mai mult, dar dacă analizăm numeroasele profeții, care au fost făcute de-a lungul timpului, lucrurile ar putea fi mai complicate de atât.

Trump, al 45-lea președinte?

La o simplă căutare pe internet, putem afla că Trump este cel de-al 45-lea președinte al SUA. Acest aspect este unul controversat, pentru că Grover Cleveland  (22 și 24 Pres. SUA, 1885-1889 + 1893-1897) este singurul președinte american, care a ocupat această funcție de 2 ori, dar în mandate care nu au fost consecutive.

Din acest motiv este considerat ca fiind cel de-al 22-lea președinte american și cel cu numărul 24. Din acest motiv, cei care susțin această teorie, sunt de părere că Cleveland este de fapt al 22-lea președinte american și nu și al 24-lea.

Pornind de la această idee, Trump nu poate fi al 45-lea președinte, ci doar al 44-lea. Ideea este cât se poate de clară și astfel se conturează mai multe profeții realizate de diverși oameni, de-la lungul timpului.

Al 44-lea președinte și ultimul

Ioan Evanghelistul este numele convențional pentru autorul Evangheliei după Ioan. El a fost primul care a scris despre moartea celei mai puternice, bogate și influente țări din lume în cartea Apocalipsei. Această țară nu face altceva decât să răspândească, în lume, războiul și decadența, dar sfârșitul ei va veni și va fi unul dramatic.

El a numit această țară „Babilon” și este la îndemâna oricui să înțeleagă la ce țară se referea. Ioan a scris despre prăbușirea celor trei insule și pentru a înțelege această profeție trebuie să amintim ceea ce a spus Hildegard von Bingen a fost o călugăriță benedictină, stareță din 1136, fiind una dintre cele mai importante reprezentante a misticismului german din evul mediu.

În urmă cu 900 de ani, Hildegard von Bingen vorbea despre soarta de neînvins a unei națiuni extrem de puternice. Un continent va fi lovit de un cutremur foarte mare. Țara de peste mări, așa cum a numit-o stareța, va fi lovită de valuri uriașe și uragane foarte puternice. În urma acestor nenorociri, o mare parte din această țară se va afla sub ape și vor rămâne doar câteva insule.

Despre aceeași soartă a vorbit și călugărul Gilaron, care spunea că:

„Din cauza unui cutremur devastator și a unei inundații cum nu a mai fost văzută, un mare imperiu de peste mare, va cunoaște sfârșitul – vor rămâne doar insule”.

Interesant este că toate aceste profeții se referă la cel de-al 44-lea președinte american. El va fi ultimul, pentru că marea catastrofă se va produce. Un destin sumbru, o soartă ciudată, pe care nimeni nu o poate schimba.

Habad și exodul

Habad este o mișcare hasidică în sânul iudaismului ortodox-așkenaz. Este una dintre cele mai mari și cunoscute mișcări hasidice din lume, avându-și în ultimele 6 decenii centrul la Crown Heights, Brooklyn, New York.

Trump, ultimul președinte

Numele „Habad” este un acronim pentru „Înțelepciune, înțelegere, cunoaștere”. Interesant este faptul că, reprezentanții acestei mișcări au publicat un mesaj,  sub titlul „Dezvăluirea completă a Atotputernicului în timpul Eliberării”. În acest mesaj s-a scris despre exod și exil

„Adevărata și completă eliberare, care trebuie să vină acum, va depăși în toate privințele tot ceea ce a fost anterior. Va fi chiar mai mare decât Exodul din Egipt, care a fost temporar – la urma urmei, după ceva timp, a venit din nou exilul. Iar eliberarea noastră va fi veșnică – după ea nu va mai exista suferință în exil.„

Același profeție se regăsește și în Talmud, numit în mod tradițional Shas, este un text central al iudaismului rabinic, compus din Mișna și Ghemara.

După toate minunile (eliberarea), există suferință, cu excepția eliberării care va veni în viitor, după care nu va mai exista suferință. În plus, pe parcursul viitoarei Eliberări, Esența Celui Preaînalt va fi dezvăluită, așa cum s-a spus (Yeshaya 30:20): „Și profesorul tău nu se va mai ascunde” …

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *