◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Moștenitori celebri învinși de vicii

Există cazuri celebre ale unor moștenitori care au reușit să toace averi imense, sfârșind tragic.

Casey Johnson, moștenitoarea averii gigantului Johnson & Johnson, a avut probleme cu consumul de droguri, iar tatăl său a dezmoștenit-o. Casey a fost găsită moartă în locuință, cu diagnostic de ketoacidoză diabetică. Avea 30 de ani.

Moștenitoarea Edie Sedgwick a avut servitoare, bone și a făcut școala acasă. Tânăra a dezvoltat probleme grave de alimentație încă de la vârsta de 13 ani, culminând cu o gravă anorexie. Mai târziu a fost considerată de revista „Vogue” un model al generației sale. De la un moment dat, însă, problemele cu drogurile și alcoolul au învins. Deși a fost spitalizată în numeroase rânduri, tânără a murit la 28 de ani, după o supradoză de medicamente.

Bunicul lui John Paul Getty al III-lea era nimeni altul decât cel mai bogat om al planetei în 1966, magnatul petrolului J. Paul Getty. Marele ghinion al tânărului era acela că bunicul său nu concepea să risipească bani, așa că a refuzat să plătească răscumpărarea cerută pentru nepotul care era răpit la Roma, în anul 1973. John Paul Getty al III-lea nu și-a mai revenit. A devenit dependent de alcool și medicamente, iar în 1981 a suferit un accident vascular cerebral care l-a lăsat paralizat, fiind îngriit de mama sa pentru tot restul vieții.

La 12 ani, Doris Duke era una dintre cele mai bogate moștenitoare din lume; la 14 ani și-a dat mama în judecată pentru bani; la 30 de ani avea un șir lung de iubiți celebri; la 80 de ani era dependentă de alcool și medicamente și i-a lăsat averea… majordomului. (redacția UZPR)

Foto: Wikipedia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *