default-logo

Efectul Coronavirus: Noua Dictatură. O părere astrologică

Dacă mi s-ar fi cerut să programez declanșarea unei isterii de masă aș fi ales exact aceste configurații astrale din anul 2020, cu steliumul de planete din semnul Capricornului: Jupiter, Saturn, Pluto, plus Nodul Sud. Vârf de intensitate: 16 februarie – 30 martie, cu Marte în Capricorn exaltat, războinic, paranoic. Dar vestea bună e că nimic nu durează la nesfârșit! Calendarul Coronavirusului are 2 termene scadente: 30 martie 2020, după cum tocmai am menționat, când e de așteptat ca autoritățile să semene mai puțină panică în rândul populației (posibil să nu mai aibă de unde) și 5 mai 2020, când Nodul Sud pleacă din Capricorn și ia cu el comportamentul abuziv al factorilor de putere.
 
Între timp, trăim în filmul „Misiune imposibilă 2” cu Tom Cruise: un psihopat, fost agent secret, vrea să declanșeze o pandemie folosind un „virus ucigaș” (termen atât de vehiculat de televiziunile românești obsedate de rating) pentru a lansa ulterior pe piață antidotul salvator, sursă inepuzabilă de îmbogățire. Știm că viața bate filmul, iar realitatea depășește ficțiunea. Oare de ce nu intervine Tom Cruise? Apropo, de Chuck Norris mai știe cineva ceva?
 
Cu siguranță toată lumea știe însă cine se află în rolurile principale la televizor și conduce teatrul de operațiuni. Căci la teatru suntem. Nici nu vom da nume, ca să nu le dăm energie. Un medic de renume a avertizat că, dacă nu ne potolim cu intoxicarea cu informații bazate pe frică, vom ajunge să trăim într-un stat polițienesc. Prea târziu pentru asta, căci deja zis și făcut.
 
Revenim la planetele din Capricorn și la „noul virus”. El nu face altceva decât să legitimeze o NOUĂ DICTATURĂ. Rețeta este la fel de simplă ca scenariul filmului de mai sus:
 
– o amenințare biologică apărută misterios „din senin” începe să producă victime umane;
– situația este scăpată de sub control și aria de răspândire se generalizează;
– organizațiile internaționale decară pandemie;
– instituțiile fiecărui stat capătă puteri extinse;
– drepturile și libertățile cetățenilor sunt limitate;
– apar sancțiunile și frica de pedeapsă;
– crește panica, oamenii se învrăjbesc și de denunță pentru încălcarea regulilor;
– puterea devin absolută, iar oamenii nu respiră și nu se mișcă fără a fi controlați.
 
Coronavirusul marchează întoarcerea la TOTALITARISM. Ne întoarcem la „1984” al lui George Orwell. Big Brother vede tot, știe tot, sancționează tot. Absurdul și apăsarea din scriitura lui Kafka bântuie pe străzi. Oameni care se tem unii de alții, care nu mai dau mâna, care se suspectează. Oameni care nu mai sunt oameni. Suspiciunea, îndoiala și incertitudinea sunt stările care alimentează adevăratul dușman: FRICA. Comportamentul de consum al celor ce fac provizii și stocuri arată nu doar spiritul de turmă spălată pe creier, ci natura umană dezumanizată, redusă la stadiul involuat de animal de pradă. Coronavirusul mănâncă semințe, stă și se uită la oameni cum se transformă.
 
2 comentarii astrologice sunt de făcut:
 
1. Suntem în plină ciclicitate. Anul acesta, Saturn se ia de mână cu Pluto. Asta se repetă la 33-36 de ani. Ultima dată, în 1983, conjuncția Saturn-Pluto generaliza lupta împotriva virusului HIV. SIDA devenea pericolul mondial în materie de îmbolnăvire. Dar SIDA s-a demonstrat a fi o boală care slăbește sistemul imunitar și se mulează pe alte slăbiciuni, la fel ca și Coronavirusul. Plus că sunt atâția pacienți vindecați de Coronavirus, în fapt o viroză nemaiîntâlnită până acum, letală prin ea însăși doar pentru cei ce suferă deja de alte afecțiuni, au o imunitate slabă sau o vârstă înaintată. Un fel de picătură chinezească, dacă tot vine ea din China. 
 
2. La 12-13 ani are loc conjuncția Jupiter-Pluto, care se întâmplă și în 2020. Jupiter răspunde de expansiune și de creștere. Pluto răspunde de tot ce se micșorează și moare. Am apucat să țin un seminar în care am prezentat tălmăcirea acestei conjuncții după cum urmează: „Ceea ce este mic devine mare, iar ceea ce este mare devine mic.” Iată cum un pericol de talie microscopică, un virus, amenință toată civilizația umană, și iată cum același virus îi face mici și vulnerabili pe toți oamenii, indiferent de statut, poziție, funcție, putere, indiferent cât de mai sunt ori se cred.
 
Așteptăm cu mare interes data de 30 martie, când Marte intră în Vărsător, acolo unde dă de Saturn. Căci înre 22 martie și 1 iulie reamintesc că Saturn pleacă din Capricorn și vizitează într-un prim turneu zodia Vărsătorului. Abia atunci ne vom lămuri despre ce este în spatele acestui haos. Căci iată ceva mic mic care nivelează, egalizează și îi condamnă la unitate pe toți oamenii! În sfârșit nu este nimeni mai presus de Dumnezeu! Puterea îi face pe atâția mai presus de legile oamenilor! Dar în fața suferinței, a morții și a dreptății divine suntem toți egali. 
 
Desigur, cei ce au putere asupra noastră în aceste zile cred contrariul: lideri de instituții, cei ce lucrează în forțele de ordine, de la paznici la polițiști devin Dumnezeii coborâți pe Pământ. Dar scurtă le va fi mărirea, căci vor pieri în curând în beția propriei importanțe. 
 
Coronavirusul aduce plăți karmice pentru toți cei ce dețin poziții de putere! Cei corecți, cinstiți, merituoși, ajung sus, mai repede decât s-ar fi așteptat. Cei ce au călcat pe alții sau și-au folosit influența, să se pregătească! Scara rulantă merge în jos. Să nu greșim și să ne bucurăm de căderea altora! Doar să luăm aminte! Cine are de pierdut din aceste vremuri? Cei ce au ce să piadă: mai ales la nivel poziție socială, bani, influență și putere asupra altora. Bumerangul se întoarce!
 
Nu pot pierde decât cei ce au ce să piardă și care se agață de privilegiile și beneficiile lor. Cei ce se au pe ei înșiși și știu cine sunt indiferent de ce au, nu se pot pierde și nu au ce să piardă! Frica de a pierde are în spate frica de a nu merita ceea ce ai! Dictatura Coronavirusului, paradoxal, anunță triumful meritocrației. Viața redevine sistem meritoriu, nu sistem de interese umane. De aici corecțiile karmice, legea cauzei și a efectuxlui.
 
Dat fiind contextul astral ce se întinde până în 2024 cu Pluto în Capricorn și până ân 2026 cu Neptun în Pești, putem estima că acest virus a venit să curețe și să purifice convingeri și mentalități. A venit să ne întoarcă cu fața unii spre alții. A venit să ne izoleze ca să ne vedem mai bine pe noi, să ne interiorizăm și să readucem armonia în relațiile cu noi și cu cei din casele noastre. Cei ce s-au rugat să le dea Dumnezeu credință și putere, poftim! Iată prilejul de întoarcere la El!
 
Criza Coronavirusului respectă principiile de marketing politic: George W. Bush inventa un dușman imaginar, terorismul, pentru a-și legitima izbucnirea războiului din Irak. Știm că războiul și crizele financiare sunt căile prin care cei din spatele cortinei se îmbogățesc. Acum ni se induce din nou ideea că am fi în război. Trebuie să avem încredere în autorități, care ne apără. Singura noastră scăpare și salvare! Trebuie să ne supunem și să respectăm orbește regulile restrictive! Puterile sporite ale instituțiilor anulează orice putere a individului! Nu mai existăm ca entități separate, devenim toți o apă și un pământ. Indivizii nu pot fi ușor manipulați, dar masele da! Iată cum individul este absorbit în marea masă controlată și condusă într-o direcție pe care urmează să o aflăm.
 
David Hawkins vorbea la un moment dat de vreo 78% oameni conștienți de ei înșiși pe planetă. Eu cred că era prea optimist. Nu putem spera decât că acest prilej este perfect pentru trezirea cât mai multora dintre noi! Știm că sistemele se dezintegrează, instituțiile își pierd credibilitatea, formele de organizare socială se răstoarnă. În urma acestei pandemii declarate să vedem câți oameni vor mai avea încredere în instituții, câți vor mai dori să fie conduși de organismele aflate acum la putere, câți își vor mai ceda drepturile divine în mâinile unor autorități falimentare, autosuficiente și interesate doar de profitul personal. Nu ar fi exclus să ajungem la forme de organizare micro, la comunități restrânse care se autoguvernează, la forme de autonomie a unor grupuri, unde conducerea să fie lăsată celor inspirați, merituoși, de încredere. Oare va avea din nou autoritate Sfatul Bătrânilor? Sau Consiliul Înțelepților? Numai timpul va decide. Și viteza cu care oamenii fac schimbări, chit că este atât de redusă.
 
Frica și suferința se pare că rămân deocamdată singurii factori declanșatori de schimbare a oamenilor, așa că acest Coronavirus nu poate fi decât util. Dar până și frica are simțul propriei măsuri, de care se îngrijește Uranus în Taur. Așa că le reamintim tuturor celor ce acumulează în exces în această perioadă, golind rafturile magazinelor și lăsându-i pe alții fără cele de uz zilnic, că Uranus în Taur ne sfătuiește să avem doar ceea ce este necesar! Tot ce este în plus cere o plată. Coronavirusul preferă casele cu cămări pline, pe care e posibil într-un final să nu mai aibă cine să le mai consume!
 
Nu suntem nici măcar într-o criză financiară propriu-zisă. Acesta este doar un posibil efect secundar. Plus că, din nou, constrângerile financiare aduc decizii de reinventare personală. Cineva are clar de câștigat la cel mai înalt nivel pe care mintea noastră de oameni de rînd nu-l poate percepe. De aceea să nici nu ne intereseze, din moment ce nu putem controla așa ceva. Mai bine să ne îngrijim de sufletul nostru în casa trupului.  Așteptăm cu nerăbdare vaccinul, ca să urmărim circuitul pe care se vor duce banii! Cine o fi fost mai întâi, oul sau găina? Cine o fi fost mai întâi, virusul sau antidotul?
 
L-am urmărit la TVR întâmplător pe șeful situațiilor de urgență din România, Raed Arafat, declarând că există atâta transparență și că tot ce se întâmplă este la vedere, astfel încât autoritățile nu pot să ascundă nimic! Era să vomit! Repet ce a zis: nu putem ascunde nimic. Hai să facem pariu dacă e așa sau nu și cine pierde să ia Coronavirus! 
 
Căci, așa cum folosesc eu o formulă ca să mă amuz de validitatea astrologiei, voi afirma încă o dată: astrologia nu minte! Trăim o CRIZĂ DE PUTERE, nu una financiară! Tot acest HAOS este generat, dozat, alimentat, de la prima suspiciune până la psihoza colectivă, paranoia și teoriile conspirației. NU avem niciu aspect dinamic la Neptun pe cer, ceea ce ne-ar fi dus cu gândul la posible iluzii, amăgiri, bâjbăieli. Nu! Capricornul atât de puternic ne conduce la o singură concluzie valabilă astrologic: 
 
TOTUL ESTE CONTROLAT!
 
Asta înseamnă când autoritățile și conducătorii ne transmit mesajul „Stați liniștiți, oameni buni, situația este sub CONTROL!” Înseamnă că cineva o controlează. Dar la fel a spus și Ceaușescu acum 30 de ani de la balcon în fața mulțimii: „Stați liniștiți la locurili voastre!”. Acum, ca și atunci, tot Capricornul era segmentul de zodiac cel mai activ. 
 
Dincolo de oamenii care au putere asupra altor oameni, de data aceasta Dumnezeu nu ne mai lasă. Trecem printr-o curățare planetară care separă aurul de noroi, frica de credință. Tot ce ni se întâmplă este spre binele nostru suprem la nivel de specie. Anul acesta, Buna-Vestire, sărbătoarea creștină de pe data de 25 martie, între ingresul lui Saturn și al lui Marte în Vărsător, anunță zorii unei renașteri a fiecăruia dintre noi într-o viață nouă. Singura datorie a noastră este să stăm în fiecare clipă într-adevăr linștiți, dar cultivând în minte mesajul de pace și de iubire al îngerilor: NU VĂ TEMEȚI! 
 
Despre autor

Articole asemănătoare

  1. Coman anisoara Reply

    Multumesc multumesc multumesc pentru toate informatiile pe care ai vrut sa le impartasesti si celorlalti.

Lasă un răspuns

*