default-logo

Majoritatea părinților americani își învață copiii despre schimbările climatice și efectele poluării

Potrivit unei cercetări derulate de OnePoll, două treimi dintre părinții americani își educă fiii și fiicele pe teme de climă, schimbări climatice, poluare și viitorul verde al planetei. Înainte de Ziua Pământului, din 22 aprilie, sondajul a relevat faptul că șapte din 10 părinți afirmă că familiile lor au devenit mai preocupate și mai conștiente de mediu în ultimii doi ani.
Mai mult, 63% dintre părinți au luat măsuri active pentru a-și învăța copiii despre durabilitate – care pentru mulți a inclus o discuție despre schimbările climatice (65%). În mod surprinzător, părinții copiilor mai mici, între 5 și 13 ani, au fost puțin mai predispuși să discute despre schimbările climatice decât cei cu adolescenți cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani.
Indiferent de vârsta copilului, părinții sunt toți de acord când vine vorba de reciclare, ceea ce aproximativ jumătate dintre respondenții la sondaj deja practică în viața de fiecare zi. În general, reciclarea se dovedește în fruntea listei ca fiind cea mai populară modalitate prin care părinții își învață copiii despre durabilitate (30%). Alte obiceiuri includ hrana sănătoasă, consumată în întregime și folosirea filtrelor de apă în loc de apă îmbuteliată. 27% dintre cei chestionați își încurajează, de asemenea, copiii să-și usuce rufele folosind frânghii în loc de uscător electric, să stingă luminile acasă atunci când este necesar (27%) și să folosească sacoșe de cumpărături din pânză sau hârtie.

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.