default-logo

Maratonul Internațional Brașov susține Sanctuarul Urșilor de la Zărnești

Pentru fiecare participant care la cursa populară a maratonului, va fi donat câte 1 Euro per înscriere

  • Organizatorii vor dona si 25% din taxa de inscriere la probele competitive

București, 17 mai 2019– În cadrul edițieice aniversează cinci ani a Maratonului Internațional Brașov,  organizatorii susțin o nouă cauză socială – Sanctuarul Urșilor Libearty din Zărnești, gestionat de Asociația Milioane de Prieteni, prin direcționarea a 25% din cuantumul taxelor colectate pentru înscrierea la curselor competitive – Maraton, Semimaraton și 10K, pe o perioada de 5 saptamani.

Astfel, începând de luni, 22 aprilie,timp de cinci săptămâni, 25% din taxele curselor competitive vor fi direcționate Sanctuarului. Mai mult decât atât, pentru fiecare participant care se inscrie la cursa populară a maratonului, va fi donat câte 1 Euro per înscriere.

Sanctuarul Urșilor este cea mai mare rezervație de urși bruni din întreaga lume. Are 69 de hectare de pădure de stejar și a salvat până în prezent 105 urși.

Mai multe informații despre activitatea Sanctuarului sunt disponibile la link-ul următor: http://maratonulbrasov.ro/ro/sanctuarul-libearty-adevarata-viata-de-urs-dupa-o-istorie-de-cosmar/

La Maratonul Internațional Brașov, acreditat din 2017 conform standardelor AIMS, cel mai important for internațional din domeniu, participă sportivi cu vârsta cuprinsă între 6 și 90 ani. Competiția cuprinde 8 curse, pe distanțe diferite: maraton 42 km, semimaraton 21km, cursa de 10,7 km și cursele populare de 2,5km și 5,7km (necompetitivăși necronometrată), team run 4×10.7km și curse pentru copii între 6-14 ani, precum și Crosul Universitar.

Pana acum sunt inscrisi 4000 de participanti din 30 de tari.

Maratonul se desfasoara in perioada 25-26 mai

La toate cursele, primii clasați la masculin, feminin în cursele competitive și în funcție de categoriile de vârstă vor fi premiați financiar, dar și cu diplome, cupe, produse și servicii sportive, iar toți participanții vor primi un kit generos de concurs și o medalie specială.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratonulbrasov.roși pe pagina de Facebook a competiției, www.facebook.com/maratonulbrasov.

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*