◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro25.04.2024

Cupa „Irina Deleanu” la gimnastică ritmică! 19-23 aprilie 2021, Sala Polivalentă, București

20 de ani de la prima ediție!

De 20 de ani, gimnastica ritmică din România are o competiție la care sportivele își pot demonstra măiestria indiferent de categoria de vârstă la care participă. După ce a făcut performanță la cel mai înalt nivel ca sportivă, Irina Deleanu demonstrează că nu coboară ștacheta nici la nivelul organizării de competiții internaționale.

În sportul grației, frumuseții și perfecțiunii, Cupa „Irina Deleanu” și-a găsit, an după an un loc bine stabilit în calendarul competițional internațional.

Ediția 2021 se anunță a fi un spectacol complet unde, de la copii de 7- 8 ani, până la gimnaste calificate la Jocurile Olimpice de la Tokyo, sau medaliate la campionate continentale, fiecare participantă își dorește rezultate cât mai bune.

Va fi o ediție maraton, care se va desfășura pe parcursul a 5 zile, 19-23 mai, cu peste 400 de participante din 32 de țări (Azerbaidjan, Belgia, Belarus, Brazilia, Bulgaria, Cehia, Elveția,Estonia, Filipine Georgia, Grecia, Indonezia, Israel, Japonia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Moldova, Mexic, Muntenegru, Polonia, Porto Rico, Rusia, Slovenia, Serbia, Slovacia, Statele Unite ale Americii, Turcia, Ucraina, Ungaria și România.

Vor fi două competiții, una dintre ele sub egida FIG, la care vor participa, pentru România, componentele loturilor naționale și al celui olimpic: Denisa Mailat, Annaliese Drăgan, la senioare, iar la junioare Christina Drăgan și componentele lotului de ansamblu – Ana Mezei, Iulia Besoiu, Claudia Mitan, Catrina Buniov, Andra Crainic, Dalia Marin.

În întrecerea sub egida FIG s-au înscris în concursul senioarelor 80 de gimnaste și 7 ansambluri, iar la junioare, 70 de gimnaste și 14 ansambluri. Pentru multe dintre gimnastele participante va fi o verificare înainte de Campionatele Europene de la Varna (9-13 iunie).

Rusia vine cu tripla campioană mondială și europeană de junioare din 2019, Lala Kramarenko și dubla campioană europeană de junioare din 2018, Daria Trubnikova și Anastasia Guzenkova, Italia cu vicecampioana mondială, Milena Baldassarri, Japonia cu Kaho Minagawa, medaliată cu bronz la campionatele mondiale din 2017, la cerc, calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Belarus cu campioana europeană de juniori din 2020, Dina Agisheva.

Competiția va avea loc la Sala Polivalentă din București, incepand cu 19 Mai 2021 si se va finaliza cu un spectacol oferit de gimnastele licentiate FIG din categoria senioarelor si junioarelor individuale precum si ansamblurilor in ziua de 23 Mai 2021.

Cu prilejul acestei competiții, va invitam la conferința de presa organizata de Federația Română de Gimnastica Ritmica in ziua de 20 Mai, ora 12:00, la sediul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (Sala Amfiteatru) – Bulevardul Mărăști nr. 20 A, sector 1, București.

Invitați in prezidiu la aceasta conferință de presa vor fi:

  • Președintele Federației Romane de Gimnastica Ritmica – Irina Deleanu
  • Reprezentantul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman
  • Reprezentantul Ministerului Tineretului si Sportului

Va așteptam cu drag sa fiți alături de noi in demersul nostru pentru a promova frumusețea, grația si eleganța.

frgritmica@gmail.com www.frgritmica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *