◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro24.04.2024

Precesiunea Echinocțiului și Centura Fotonică

Înțelegerea modului în care structura magnetică a planetei a fost manipulată și modul în care o putem transforma, necesită o abordare spirituală și nu neapărat una a minții logice. Dar în prezent, mulți de pe această planetă își recuperează memoria ancestrală datorită așa-numitei treziri spirituale. Suntem la începutul lansării unei noi realități pe această planetă, cu toate că mulți dintre oameni sunt sceptici sau chiar ignoranți la aceste schimbări.

Sistemul nostru solar face parte dintr-un sistem solar mult mai mare numit Pleiade, cele șapte surori care se rotesc în jurul soarelui lor, Steaua Alcyone. Planeta noastră se rotește în jurul soarelui nostru la fiecare 365 de zile și soarele face o revoluție în jurul Stelei Alcyone la fiecare 25.630 de ani. Alcyone face o revoluție în jurul centrului galaxiei la fiecare 225 milioane de ani. În data de 21 decembrie 2012 am trecut Precesiunea Echinocțiului, care a fost începutul unui întreg ciclu nou, începutul unei realități complet diferite. Sfârșitul unei revoluții a soarelui nostru în jurul lui Alcyone și sfârșitul unei revoluții a lui Alcyone în jurul centrului galaxiei.

O eră în Vărsător … Amintiți-vă că fiecare constelație ne dă o anumită frecvență, o realitate diferită, astfel încât să aibă sens atunci când traversăm în Vărsător, primim o realitate cu totul nouă. Ceea ce înseamnăPrecesiunea Echinocțiului este faptul că s-au terminat cei 25.630 de ani de ciclu în jurul tuturor celor 12 constelații.

 Petrecem 2000 de ani dând sau luând câțiva ani în fiecare constelație. Tocmai am părăsit Epoca Pestilor în 2012, care se referea la controlul și oprimarea unei realități de joasă frecvență. Deci, când te gândești la asta, e de mirare că acești controlori mondiali dinafară au conceput religia? Nu e de mirare că au creat un salvator pentru ultimul ciclu de 2000 de ani din Pesti. Toate acestea se corelează cu era de control și asuprire. Suntem acum înEpoca Vărsătorului deplasându-ne prin aceste frecvențe înalte intense ale Centurii Fotonice … așa că are sens că mergem într-o realitate mai înaltă (vibrational). Înțelegând aceasta, religia și tot controlul se retrag, oamenii se trezesc din cauza acestor frecvențe mai înalte, trecând în această nouă epocă. Deci, sfârșitul acestui ciclu se numește Precesiunea Echinocțiului, ceea ce înseamnă că sistemul nostru solar intră în Centura Fotonică, care este un ocean de lumină, frecvențe foarte mari de lumină care înconjoară Alcyone. Asta înseamnă că suntem într-un moment uimitor din istoria noastră și din întreaga istorie a sistemului nostru solar, de a asista la această schimbare incredibilă.

   Notă blogger – Nu doar noi suntem martori și participanți direcți la această schimbare uimitoare, ci mii de civilizații extraterestre atât din Galaxia noastră cât și din altele, din întreg acest Univers. Unele sunt direct implicate și ne ajută să depășim acest proces de transformare planetară și umană, altele sunt neutre, adică doar asistă ca la o piesă de teatru, iar altele, negative (controlorii) – în serviciu pentru sine – încearcă să înfrâneze acest process.

Există fluxuri de frecvență sonoră care sunt răspândite prin structuri vechi, locuri sacre, piramide și baze militare plasate pe planeta noastră la anumite puncte energetice de pe grila Pământului (intersecția Liniilor Ley despre care am publicat recent) pentru a controla și a manipula conștiința colectivă. Acest guvern mondial din umbră sinistru, a cufundat omenirea într-o frecvență vibrațională scăzută prin intermediul acestor sit-uri pentru a menține locuitorii într-o vibrație foarte scăzută, astfel că suntem mult mai ușor de controlat.

Dar, acum preluăm controlul, de asta tot haosul intens de pe această planetă. Exemplu … Turnul Eiffel din Franța este folosit ca o antenă energetică, un portal pentru răspândirea energiei foarte scăzute pe bază de teamă, precum și cercurile de piatră din Africa de Sud (de asemenea Catedrala Notre Dame din Paris, n.b.). De asemenea, acesta este cazul tuturor bazelor militare de pe Pământ. Dar, la fel cum au fost amplasate aceste sit-uri cu frecvență joasă, avem de asemenea sit-uri de înaltă frecvență benevolente. Noduri de energie de înaltă frecvență au fost plasate în timpul creației noastre originale de către pleiadieni în timpul însămânțării rasei umane de pe această planetă. Cu mult timp în urmă, pleiadienii au privit această planetă și au ales 12 perechi de puncte energetice. Ele ar reprezenta dualitatea pe planetă.

Aceste puncte de energie se găsesc în 24 de locații geografice, pe vârfuri de munte și deșerturi, fiind selectate de Pleiadienii care au privit cel mai promițător. Cele mai multe dintre aceste locații sunt peșterile de Cristal situate sub Pământ. Acestea sunt capsule temporale care acum răspândesc foarte înaltele energii noi. Ele joacă un rol foarte important și sunt automatizate pentru a fi utilizate în avantajul nostru. Când sunt activate aceste frecvențe înalte dizolvă energia bazată pe teamă care a fost emisă de vechile structuri Annunaki. Aceste capsule Pleiadiene de energie de înaltă frecvență ajută la crearea acestei noi schimbări vibraționale pe care o simțim, împreună cu frecvențele și mai înalte provenite de la soarele nostru central.

Se dezactivează în întregime vechile energii de frică și control. Ne confruntăm cu ceva extrem de măreț. O transformare masivă a absolut totul și care nu vine fără rezistență. Totul evoluează către Lumină, frecvența cea mai mare, astfel că, atunci când am trecut Precesiunea Equinoxului și am intrat în Centura Fotonică, nu există nimic care să împiedice evoluția umanității. Facem parte din acest ciclu și mergem înainte de acum încolo. Intrăm în densități mai mari și mai înalte ale Luminii (4D, 5D) astfel încât acum nu există nicio scuză pentru noi să nu ne echilibrăm în puterea noastră și să folosim această cunoaștere în avantajul nostru, amplificată exponențial de aceste frecvențe mai înalte, de care va beneficia toată viața de pe Pământ.

După cum știm cu toții câmpul de intensitate subiacent, aceste frecvențe noi sunt resimțite și văzute de mulți. Vedem că este jucat pe scena mondială ca și cum ar fi un loc de joacă controlat de controlori care folosesc tactici de hărțuire. Eu-l face acest lucru atunci când simte o pierdere de putere. Mulți oameni din lumea spirituală vorbesc încă despre salvarea Mamei Pământ ca și cum ar trebui să ne dăm energia pentru a o salva, dar nu, Ea nu are nevoie de asta. Ea a trecut linia ireversibilă de denaturare a densității 3D și s-a mutat în 5D și nu poate face nimic cineva sau nici o organizație de Geo-engineering pentru a opri acest proces. Gaia păstrează suficient spațiu pentru suficiente suflete, pentru a se desprinde de această densitate 3D, astfel încât schimbarea să fie cât mai blândă. Nu vă distrageți de nesiguranța manifestată de controlorii societății, reflectată de haosul de pe această planetă.

Deoarece actuala conducere mondială are efect zero asupra acestei schimbări sau transformări către o conștiință mai înaltă, tot ceea ce încearcă să facă este să o întârzie. Ei încearcă să rențină rasa umană de la acest salt în evoluție, făcând schimbarea tare, zgomotoasă și plină de distragere a atenției, pentru a vă împiedica să priviți în fața adevărului adevărat. Amintiți-vă, nimeni nu poate să-ți însușească sufletul și această schimbare este una internă și este determinată numai de tine. Dar, amintiți-vă, nu este vorba de deconectarea de la teatru, este vorba despre a vă juca rolul în ea. Acțiunile controlorilor vor deveni mai îndrăznețe și mai distructive, dar amintesc că vor trebui să răspundă la acele noduri karmice pe care le-au creat pentru ei înșiși. Nu te lăsa orbit de dramă sau nu te lăsa să crezi că e mai important decât este. De milioane de ani, schimbarea de pe planeta noastră a fost relativ blândă și progresivă. De la schimbări mari ocazionale și cinci extincții în masă. Acum suntem martorii uneia dintre cele mai mari tranziții posibile din istoria Gaiei, ceea ce înseamnă schimbarea rapidă a conștiinței dimensionale superioare. O să devină mai puternică și mai clară, pe măsură ce vechea realitate 3-D se descompune.

Rasa umană poate transforma aceste energii bazate pe frică … Războiul, suferința etc… toate energiile vibraționale scăzute bazate pe frică pot fi transformate de puterea conștiinței umane. Vom face acest lucru pentru că nu există altă opțiune, suntem Dumnezeu în trup, literal și ne sincronizăm cu Voința Lui. Suntem acel zăvoi nelimitat, care este în fiecare și în fiecare dintre noi pe care l-am atins în timpul creației. Amintiți-vă, există o singură minte infinită. Mintea pe un nivel extrem de macro de existență și în întregime. Avem puterea infinită prin emoție și, așa cum am spus de multe ori, nu vom fi niciodată pe deplin controlați atâta timp cât avem emoții. Suntem o forță infinită a creației prin frecvență, Dragostea este adevărata noastră natură, pentru că într-adevăr este singura modalitate prin care știm să fim și cu toții știm asta intuitiv.

Totul depinde de noi cât de departe putem merge, care este determinat de gândurile și imaginația noastră prin conștiința noastră. Totul se schimbă intens și nimic nu poate opri acest proces acum. Realitățile inferioare se dizolvă și noi aducem această nouă realitate superioară în existență.

Nu rezista! Eliberați-vă toate credințele religioase și societate, acestea vă limitează realitatea, doar vă blochează. Trăiți în iubire pentru întreaga creație!

    Sursa: https://www.disclosurenews.it

Sursa Articol: https://burebista2012.blogspot.com/2019/06/precesiunea-echinoctiului-si-centura.html?m=1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *