◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Bucharest OnTrack Fest 2019, Let the Good Times Roll!

Bucharest OnTrack Fest este un Festival auto-moto pus la cale de o echipa care are la activ organizarea de evenimente automobilistice de mare succes. Evenimentul se desfășoară pe 13-14 iulie la Autodromul Titi Aur din Crevedia, loc cu tradiție in domeniu.

‘Experienta in organizarea festivalurilor auto-moto care s-a acumulat pe parcursul ultimilor ani ne indeamna sa venim cu o formula inovatoare care da posibilitatea tuturor iubitorilor de miscare pe roti sa fie prezenti in acest festival. ‘Oameni frumosi, masinarii minunate’ este un concept deschis, fara restrictii de vechime ale autovehiculelor, care reuneste laoalta toti iubitorii de frumos si miscare intr-un weekend care contine de toate: sport, show si relaxare. Pentru ca frumosul este universal iar mobilitatea reprezinta expresia libertatii omului!’ a declarat Georgios Ladopoulos, initiatorul proiectului.

La partea competitionala Festivalul include categorii atat pentru vehicule istorice cat si pentru cele moderne, motociclete si off-road, care concureaza pe baza preciziei -regularitate- si nu impotriva celui mai scurt timp asa incat diferentele de putere sa nu fie determinante pentru rezultat. Pe langa partea competitionala, exista un bazar pentru vanzarea pieselor auto-moto, colectibile, hobby si in general orice obiect frumos, incluzand masini pentru restaurare. In zona expo vor fi prezente cluburile monomarca Jaguar, Fiat Barchetta, Alfa Romeo, Mazda MX-5 si altele, alaturi de exponenti individuali. Special pentru copii firma ENGINO a creat un atelier unde se pot asambla jucarii tehnice, copiii exercitand in acest fel abilitatile lor tehnice ajutati de parinti. In food-court se pot servi mancaruri alese, prajituri si racoritoare. Asa ca se ofera un weekend pentru toata familia care reprezinta o escapada din stresul cotidian!

Programul BOTF este urmatorul: sambata 13 iulie se desfasoara antrenamentele si calificarile iar duminica 14 iulie cursele finale incepand cu ora 10. Finalele curselor de duminica se deschid festiv prin Turul Campionilor unde familia Dumitrescu, bunicul nea-Marin, fiul Radu si nepotii Silviu si Andrei vor concura pe circuit, pentru prima data toti impreuna, oferand un moment unic in istoria motorsportului romanesc!

Tot duminica, Sorin Ene, campionul national si vicecampion european, fondatorul primei scoli de drift din tara, va oferi impreuna cu Marius Mitrache un show de drift care se asteapta sa stranga multi iubitori de senzatii tari creand o atmosfera incendiara!

Sponsori: BCR Leasing, Absolut SRL, Borsec, Yato, MOTUL, California Superbike School, Top Glass, Agora Center, Gorgandin.

Parteneri media: Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania (UZPR), Rock FM, Motor Classic and Youngtimer Magazin, Autostiri.ro.

Parteneri: Just Classics, Raliul Sibiului, Legal Racing, Engino, Molecule-F, Motorman-John Palmos, Scoala de Drift Sorin Ene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *