Darren Cahill, radiografia Simonei Halep la Wimbledon

Simona Halep pregăteşte intens meciul din optimi cu Cori Gauff, ce se va disputa luni, pe Court 1, arenă de 12.500 de locuri ce vor fi pline până la refuz, organizatorii anunţând deja că sesiunea de luni este sold out! Românca profită din plin  de timpul pe care îl are la dispoziţie până la ora meciului cu Gauff, având în fiecare din cele 2 zile câte o sesiune de antrenament intens pe terenul 7 din Aorangi, complexul de antrenament de la Wimbledon.

Marea surpriză este că atât sâmbătă, cât şi duminică, Simona Halep l-a avut alături şi pe Darren Cahill, fostul său tehnician, care s-a implicat activ în antrenamentul româncei şi i-a dat o mână de ajutor actualului tehnician, Daniel Dobre, despre care are numai cuvinte de laudă. Deşi accesul presei nu este permis lângă terenurile de antrenament, FANATIK a reuşit, în măsura posibilităţilor, să imortalizeze câteva cadre din timpul antrenamentului de duminică , în care se observă că Darren Cahill este pe teren, alături de Simona Halep şi Daniel Dobre şi îi dă sfaturi româncei în timpul şedinţei de pregătire.

Darren Cahill, pe teren alături de Simona Halep la Wimbledon: “O asist ca prieten. Am profitat că e weekend şi am timp să vin la antrenamentele ei”

La finalul antrenamentului, australianul a avut bunăvoinţa să acorde un interviu pentru FANATIK, în care a vorbit despre marele meci de luni Halep – Gauff, dar şi despre şansele Simonei la marele trofeu la Wimbledon.

fanatik.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.