◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Presa internațională, despre victoria obținută de Simona Halep la Wimbledon

Ziare.com vă prezintă principalele comentarii apărute in presa internațională după victoria Simonei Halep din meciul cu Cori Gauff, datorită careia s-a calificat in sferturile de finală de la Wimbledon 2019.

Iata ce a scris presa internațională:

BBC: Simona Halep a castigat acest meci si pare incredibil de periculoasa. Trebuie sa subliniem cat de bine a jucat Simona Halep astazi! E usor sa pierzi in fata acestei jucatoare cu o poveste incredibila, dar Simona a fost stralucitoare astazi! Nu a fost deloc usor pentru ea sa joace cu cineva care nu are nicio presiune si care loveste atat de puternica, dar Halep a fost extraordinara!

Metro: Cursa lui Cori Gauff la Wimbledon a fost oprita in cele din urma de Simona Halep! Gauff le-a invins deja pe Venus, Rybarikova si Hercog, dar fosta lidera mondiala Simona Halep s-a dovedit a fi cu un pas in fata! Gauff nu a jucat rau, a manevrat-o pe Simona pe teren, dar romanca a stiut cum sa reziste si sa gaseasca solutiile excelente. Au fost multe momente in care Gauff credea ca va castiga punctul cu un forehand puternic, doar ca Simiona scotea o lovitura castigatoare putin probabila.

The Washington Post: Cursa magica a lui Coo Gauff a ajuns la final. Avansul rapid luat de Halep s-a dovedit prea mult pentru Gauff, chiar daca americanca nu a cedat fara sa lupte.

Miami Herald: Halep a facut cinci break-uri si a profitat de cele 29 de greseli nefortate comise de Gauff. Americanca a salvat doua mingi de meci cand Halep avea 5-2, insa romanca a reusit sa obtina victoria.

WTA Tennis: Halep a pus punct basmului lui Gauff si s-a calificat in sferturile de finala. Americanca nu a cedat fara lupta, a salvat doua mingi de meci, dar nu a fost capabila sa reuseasca a doua revenire incredibila la rand pentru a ramane in meci.

Sportiva noastra a trecut in doua seturi de jucatoarea in varsta de 15 ani, cu 6-3, 6-3, in mai putin de o ora si jumatate.

In sferturile de finala, Simona o va intalni pe Shuai Zhang din China, aflata pe locul 50 in clasamentul WTA.

Scorul intalnirilor precedente este 2-1 in favoarea lui Shuai Zhang. Simona a castigat singurul meci in 2012, in timp ce Zhang s-a impus de doua ori in 2016, la Australian Open si Beijing.

Partida din sferturile de finala va avea loc marti, de la ora 15:00, si va fi transmisa in direct de Ziare.com.

Simona a ajuns cel mai departe la Wimbledon in semifinale, in 2014, cand a fost invinsa de Eugenie Bouchard.

ziare.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *