◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro23.04.2024

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România a intrat în al doilea veac de existență

Votul electronic la distanță a fost un mare succes !

Sâmbătă, 14 martie 2020, începând cu ora 10, 00 și până miercuri, 18 martie 2020, la ora 20,00 s-a desfășurat, în premieră, votul electronic la distanță, conform prevederilor statutare ( încă din 2016 ), pentru prima parte a prevederilor din Convocatorul Adunării Generale și de Alegeri. Acesta a cuprins Dezbaterea și aprobarea Raportului Președintelui pentru activitatea din 2019, Dezbaterea și aprobarea Rapoartelor Comisiei de Atestare și a Comisie de Cenzori pe anul precedent. De asemenea, a fost solicitat votul pentru descărcarea de sarcini a UZPR  pe anul 2019.

Pentru cei 2 831 de membri cu cotizația la zi, la data Convocării  întrunirii, au fost solicitate voturile de la 208 membri, care constituie componența Adunării Generale. În dimineața zilei de joi, 19 martie, s-a întrunit Comisia de Numărare a Voturilor,  stabilită printr-o  Hotărâre a Consiliului Director, care și-a exercitat obligațiile. Rezultatul : au fost exprimate și validate 202 voturi , reprezentând un coeficient de 97 %, consfințindu-se astfel un cvorum excelent la acest mod de votare. Toate răspunsurile au fost, în unanimitate, notate cu Pentru/Da.

Am încheiat prima parte a Adunării Generale programate, conform Convocatorului, pentru data de 14 martie 2020 și desfășurată , statutar, prin vot electronic, datorită situației impuse de apariția coronavirusului și a măsurilor restrictive stabilite la nivel național.  După cum am argumentat la inițierea acestei forme de vot, Documentele votate trebuie înaintate instituțiilor statului ( Ministerul Justiției și ANAF ), până la sfârșitul acestei luni, pentru a respecta Legea 145/2012, privind organizațiile de utilitate publică.

A doua parte a Adunării Generale și de Alegeri, conform Convocatorului și a punctelor cuprinse în acesta, propunem să se desfășoare, în plen, în prima sâmbătă de după a cincisprezecea zi de la încetarea Stării de Urgență, instituită în țară. Vor participa toți delegații desemnați deja de Filialele Uniunii la inițierea Adunării. Întrunirea va începe la ora 10, iar locația va fi anunțată în timp util.

                                        Departamentul de comunicare al UZPR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *