◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

E gata: un nou stadion funcţional în Liga 1!

Stadionul din Sibiu, pe care Hermannstadt trebuia să îl aibă gata din toamna lui 2018, e aproape finalizat. Oficialii clubului sunt extrem de optimişti şi speră ca de luna viitoare arena modernizată să poată găzdui meciuri din Liga 1.

Săptămână perfectă pentru sibieni. După ce şi-au adus staff de play-off, Iuliu Mureşan şi Zamfir, foşti la CFR, semnând cu echipa, au venit veşti extraordinare şi în privinţa posibilităţii ca noul stadion să fie funcţional încă din acest sezon.

S-a amânat cu 6 luni inaugurarea arenei

În momentul în care Primăria Sibiului a anunţat că suporterii ardeleni vor avea un stadion modern, cu 19.000 de locuri, în care se vor investi 17 milioane de euro, lumea fotbalului de la noi s-a înviorat. Se preconiza o nouă arenă în care jucătorii şi, mai ales, fanii vor beneficia de toate condiţiile pentru a umple arena. Din păcate, termenul „septembrie 2018” a fost prelungit pentru „octombrie 2018”, iar ulterior pentru „martie 2019”. Doar că Hermannstadt a avut parte de un nou termen şi se părea că abia stagiunea viitoare va inaugura noua arenă.

În momentul în care a devenit evident că stadionul nu va fi gata la timp, s-a luat în calcul rezilierea contractului, numai că asta ar fi dus la o întârziere şi mai mare. Cel puţin asta au invocat oficialităţile locale pentru amânările pe care le-au aprobat constructorului.

Din fericire, lucrurile s-au reglat, iar acum e o chestiune de timp până la primul meci oficial. Capacitatea nu e nici pe departe de 19.000 de locuri, aşa cum s-a anunţat, dar se va putea juca fotbal în Liga 1 pe acest stadion.

Am făcut primul antrenament pe noul stadion din Sibiu. Mai sunt câteva scaune de pus la o tribună, dar condiţiile vor fi bune, pentru că se lucrează în continuare. Acum, la stadiul în care se prezintă, arată foarte bine. Există foarte multă dorinţă din partea organelor locale şi din partea celor de la club. Va fi o mare emulaţie când se va juca primul meci aici, cu Chiajna”, a spus Iuliu Mureşan, noul director executiv al grupării din Sibiu, în ProSport.

După ce Hermannstadt a disputat majoritatea meciurilor de pe teren propriu la Tg Mureş, la finalul lui 2018 echipa a evoluat la Cluj, pe stadionul CFR-ului. Acum, sibienii organizează partidele de „acasă” la Piteşti.

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *