default-logo

Claudia Ion s-a stins din viaţă. A condus vânzările TVR, Kanal D şi Antena

Omul de media Claudia Ion s-a stins din viaţă în această dimineaţă. În luna iunie, Claudia Ion ar fi împlinit 53 de ani. Suferea de o boală necruţătoare care s-a agravat în ultimul an.

Claudia va fi înmormântată joi, pe 20 mai, în comuna Ion Luca Caragiale, satul Mărginenii de Sus, din judeţul Dâmboviţa, unde avea o casă de vacanţă.

Claudia Ion, carte de vizită:

– Ultima dată a lucrat în media în grupul Intact. A venit în Intact de la 1 septembrie 2015 ca director de vânzări Antena 3, un departament nou înfiinţat al postului de ştiri din grupul Intact. O lună mai târziu, Claudia Ion a fost numită director comercial pe toate staţiile Intact. Doi ani mai târziu, în 2017, a fost numită şi Channel Manager şef pente Antena 1.

În septembrie 2019, Claudia Ion a încetat colaborarea cu grupul Intact.

– a intrat în echipa postului înaintea lansării, în octombrie 2006 (postul Kanal D urma să fie lansat în februarie 2007). A avut nouă ani poziţia de director de vânzări

– şapte ani la regia de publicitate ArboMedia (1999-2006), pe mai multe poziţii, în ultimii ani ca director general adjunct, în compania condusă atunci de Şerban Ciuşcă.

– Doi ani la TVR, ca director comercial al Televiziunii Publice.

– aproximativ 10 ani (cinci mandate) a fost în boardul EGTA, Asociaţia regiilor de vânzări pentru televiziune şi radio, de la Bruxelles.

 

paginademedia.ro

 

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.