default-logo

UZPR în serial la Nord Vest TV Satu Mare

             Colegul nostru,  Valeriu Ioan, ne propune emisiunea de cultură și educație națională ”SCOALA NOASTRĂ CEA DE TOATE ZILELE”, realizată de Nord Vest TV în colaborare cu UNIUNEA ZIARIȘTILOR PROFESIONIȘTI DIN ROMÂNIA, emisiune care promovează realitatea patrimoniului universal și etern, plecând de la ideea că tot ce este Bun – Frumos – Adevărat și Constructiv îl are ca prim motor și sursă de izvor pe Însuși Dumnezeu Creatorul Cerului și al pământului. 

       Dorim să prezentăm modele de dascăli, artiști și oameni de cultură, nefiind uitate nici glasurile copiilor, adolescenților și tinerilor noștri, tinere vlăstare importante pe firmamentul existenței noastre. 

        Care sunt problemele cu care se confruntă copii și dascălii din școlile, liceele și unitățile de învățământ universitar românești? 

       Care sunt provocările, contradicțiile din societate și cum reușim să ne asumăm problemele cotidiene, ce soluții găsim pentru a merge mai departe?

          Emisiunea poate fi vizionată în format analog pe NORD VEST TV în fiecare Vineri de la orele 19.00 și în program digital pe paginile de Facebook: : ”ȘCOALA NOASTRĂ CEA DE TOATE ZILELE”, ”GAZETA DE NORD VEST” și ”NORD VEST TV”.

                                             UZPR

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*