default-logo

Plecare șocantă de la Românii au Talent. Vedeta a făcut anunțul trist: ”Renunț. Detalii mai încolo”

Fanii show-ului ‘Românii au talent’ au parte de o surpriză neplăcută! O vedetă de la PRO TV a decis să își ia adio de la emisiunea preferată de foarte multe persoane. Anunțul trist a luat prin surprindere telespectatorii.

Ce vedetă și-a luat adio de la Românii au talent. Anunțul șocant

Florin Călinescu pleacă de la ‘Românii au talent’! Starul nu a făcut vreo mărturisire cu privire la decizia dură pe care a luat-o în urmă cu puțin timp, dar telespectatorii nu și-au putut ascunde tristețea în momentul în care au auzit veștile.

Cunoscutul jurat de la emisiunea favorită de români a făcut anunțul public pe contul său de Facebook. Acesta a anunțat că renunță la colaborarea cu actualul management de la PRO TV, deci nu o să mai apară la ‘Românii au talent’.

„Cu oarecare părere de rău, vă anunț că renunț la colaboarea cu actualul management al PROtv. Deci, și la ”Românii au talent“

Detalii, mai încolo.”, a explicat Florin Călinescu.

Chiar dacă juratul a promis să revină cu detalii, fanii nu au putut să se abțină și i-au lăsat mai multe comentarii pe Facebook. Mulți sunt supărați cu privire la plecarea lui Florin Călinescu, acesta fiind cunoscut pentru farmecul pe care îl oferea show-ului.

Ce audiențe a avut finala ‘Românii au talent’ în ultimul sezon

Finala câștigată de Ana Maria Mărgean, fețita ventriloc în vârstă de 11 ani, a atins inimile românilor. Multe persoane și-au dorit să afle cine o să fie câștigătorul ultimului sezon, așa că emisiunea a avut o audiență colosală.

Tinerii au preferat să urmărească finala ‘Românii au talent’, așa că PRO TV a avut de câștigat la audiență în fața posturilor de televiziune concurente. Show-ul a avut parte de un mare succes, depășind alte emisiuni ce au parte de numeroși fani.

PRO TV a avut 2.080.000 de persoane ce au urmărit finala show-ului la nivel național, depășind Kanal D, ce a obținut 1.442.000 de persoane, dar și Antena 1, cu un număr de 621.000. Din păcate, vestea lui Florin Călinescu ar putea să lovească puternic emisiunea.

Audiențe record pentru PRO TV. Finala ‘Românii au talent’, preferată de mulți telespectatori

În mediul urban, PRO TV a câștigat cu un număr de 1.139.000 de persoane, în timp ce Kanal D și Antena 1 au obținut 611.000, respectiv 248.000.

La nivel comercial, postul ce a avut parte de finala câștigată de Ana Maria Mărgean a înregistrat 376.000 de persoane, în timp ce la Kanal D s-au uitat 221.000 de persoane, iar Antena 1 a fost preferată de 120.000 de telespectatori.

playtech.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*