◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

Presa americană, comentariu de pus în ramă după retragerea Simonei Halep de la US Open

Jurnaliștii americani au publicat un comentariu superb la adresa Simonei Halep, după ce sportiva noastră a decis să se retragă de la US Open.

„Retragerea Simonei Halep de la US Open este una dureroasă”, au titrat cei de la Tennis Magazine, sub semnătura lui Steve Tignor.

Apoi, Tennis Magazine a notat că Simona Halep face tenisul un sport mult mai bun.

„Tenisul este mai bun când românca joacă bine. Cu toții am așteptat răbdători revenirea tenisului. Unii dintre noi, poate cei mai mulți dintre noi, au așteptat răbdători și revenirea tenisului Simonei Halep. Tenisul Simonei Halep, în cazul în care ați uitat în ultimele 5 luni, este unul dintre cele mai interesante! Cu adevărat interesante: Halep ne oferă câte puțin din orice face acest sport distractiv de privit. Este rapidă și dinamică.

Are un joc curat și lovește agresiv. Lovitura sa de backhand în lung de linie este, în mod deosebit, una dintre cele mai bune din istoria sportului. Este consistentă și produce un ritm bun în schimburi. Iar drama o urmărește mereu. Într-un minut pare că e gata să renunțe definitiv la acest sport, iar apoi exultă cu mâinile deasupra pentru a celebra victoriile, o semnătură proprie. Halep nu poate ascunde faptul că îi pasă, iar asta ne face și pe noi să ne pese de ea. Întotdeauna am spus că tenisul este mai bun când Simona Halep îl joacă bine”, a scris sursa citată.
 

Totodată, Steve Tignor a mai scris că decizia Simonei de a absenta de la US Open este în totalitate de înțeles.

„Încă de la începutul pandemiei, Halep a fost deschisă despre temerile sale legate de virus. Este sinceră și credibilă așa cum este și pe teren. Este o mare lovitură că nu va fi la US Open, dar nu o poți condamna. Poate chiar și peste Ash Barty, retragerea lui Halep este cea mai importantă retragere de pe secțiunea feminină”, a concluzionat sursa citata.

Simona va avea o pauză de aproximativ o lună și va reveni pe teren în turneul de la Roma.

 

SpotMedia.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *