◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Alexandrion Group și Fundația Alexandrion au sărbătorit Centenarul la Alba-Iulia

Alba-Iulia, 19 octombrie 2018 – Marea Unire din 1918 a fost sărbătorită de Alexandrion Group și Fundația Alexandrion, miercuri seara, în cetatea din Alba-Iulia, un loc plin de însemnătate și istorie. În prezența a peste 100 de invitați a fost marcat acest moment plin de semnificație pentru toți românii: împlinirea a 100 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri a României.

“România este țara în care Dl. Nawaf Salameh, Chairman-ul grupului și președinte al Fundației Alexandrion și-a găsit căminul și în care a pus bazele și a dezvoltat o afacere de peste 20 de ani. Astfel că noi cei de la Alexandrion Group nu puteam să nu marcăm acest moment extrem de important pentru România. Noi sărbătorim Centenarul cu fiecare produs care iese anul acesta din distileriile noastre. Pe etichetele tuturor brandurilor locale din portofoliul grupului au fost adăugate elemente dedicate Centenarului Marii Uniri. “a spus Răzvan Vasile, CEO Alexandrion Trading în deschiderea evenimentului de la Alba-Iulia.

La ceas aniversar a fost evidențiată și implicarea Fundației Alexandrion în sprijinirea valorilor culturii și științei din România. Vicepreședintele acesteia, dl. prof. Univ. Dr. Andrei Marga, a menționat câteva dintre demersurile inițiate de Fundație. Printre acestea s-au numărat organizarea Galelor Constantin Brâncoveanu și Matei Brâncoveanu – menite să onoreze personalitățile culturale, atât din România cât și din străinătate, implicarea Fundației în reeditarea și publicarea mai multor volume ca: Biblia de la București, monografia „Constantin Basarab Brâncovenu – Portret domnesc si retrospectiva unei epoci (1654-1688)”, realizată de dr. Claudiu Turcitu sau primul volum al Dezbaterilor de la Sinaia, care urmează să fie lansat la finalul lunii octombrie, la cea de-a doua ediție a evenimentului cu același nume.

În plus, implicarea Grupului și a Fundației Alexandrion în sport a fost vizibilă și la evenimentul de la Alba-Iulia. Reprezentanți de cluburi și membri ai echipelor de fotbal și volei din zonă au participat la această sărbătoare.
Cu toții s-au prins în hora Marii Uniri pe acordurile muzicii tradiționale românești cântate de una dintre cele mai apreciate voci ale cântecului popular românesc, Veta Biriș, dar și a Tarafului Lelița de la Căstău.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *