◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro20.04.2024

Simona Halep, aleasă cea mai bună jucătoare de tenis din 2018. Reacție senzațională după anunț! Are 3 titluri WTA în acest sezon, ”dar am și psiholog”

Liderul WTA are 3 titluri în acest sezon, dintre care unul de Mare Șlem, la Roland Garros (celelalte trofee au fost obținute la Montreal și la Shenzen). Turneele de Mare Șlem din 2018 au avut câștigătoare diferite. În afara Simona, s-au mai impus daneza Caroline Wozniacki (Australian Open), germanca Angelique Kerber (Wimbledon) și japoneza Naomi Osaka (US Open).

În plus, ‘Simo’ a prins finala la Melbourne. Toate acestea au fost argumente suficiente pentru ca românca să fie declarată cea mai valoroasă din lume în 2018.

Este pentru prima dată când jucătoarea de tenis din România câştigă acest trofeu. Simona Halep, aflat în Top 10 de patru ani, le-a devansat pe Angelique Kerber, Petra Kvitova, Naomi Osaka şi Caroline Wozniacki.

La finalul ceremoniei de la Singapore, Simona i s-a adresat prezentatorului galei, spunându-i că simte nevoia să primească o îmbrățișare. „Sunt foarte tristă că nu pot juca, vreau o îmbrățișare”, a spus Simona, moment în care publicul a început să râdă în hohote.

Eleva lui Darren Cahill are în palmares 18 titluri în circuitul mondial, în care a debutat în 2006. S-a calificat prima și la Turneul Campioanelor 2018 (21-29 octombrie), dar nu poate evolua în Singapore din pricina unei accidentări (hernie de disc).

Trofeul pentru echipa anului a fost câştigat de Barbora Krejcikova (Cehia) / Katerina Siniakova (Cehia), iar cel pentru debutanta anului 2018 a fost luat de Aryna Sabalenka.

Olandeza Kiki Bertens a primit din partea WTA un trofeu pentru maniera în care şi-a îmbunătăţit jocul, iar cea mai bună revenire din 2018 a avut-o americanca Serena Williams.

„Sunt o persoană foarte sensibilă, atât pe terenul de joc, cât şi în viaţa personală. Dar acum învăţ să gestionez mai bine această situaţie, chiar cu ajutorul unui psiholog. Încerc să îmi controlez emoţiile şi am observat că este un progres în acest sens”, a comentat Halep, într-un interviu acordat rușilor de la Sport Express.

„Cu siguranță am avut un an extraordinar, cel mai bun din cariera mea. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au votat. Este un premiu minunat, foarte important și sunt foarte fericită că l-am câștigat. Înseamnă foarte mult pentru mine că m-am calificat de cinci ori aici.

Am amintiri grozave de la Singapore, este un oras special pentru mine. Chiar dacă sunt tristă că nu pot juca în acest an, sunt foarte fericită că sunt din nou aici pe scenă”, a spus Halep.

libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *