◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

FAMILIA ROTHSCHILD, OCHIUL CARE VEDE TOT

De secole, familia Rothschild este în centrul puterii europene, fiind una dintre cele mai bogate familii din Europa.

De peste 200 de ani, această familie s-a implicat în activitățile bancare, dar a fost acuzată că s-ar fi implicat și finanțat o serie de războaie.

Societatea a fost fondată în anul 1760, de către Mayer Amschel Rothschild, care este considerat creatorul finanțelor internaționale. Cei cinci fii ai săi au continuat afacerea și au devenit cei mai bogați oameni din Europa. Ei au pus bazele primei bănci multinaționale care funcționa la Londra, Napoli, Paris, Viena și Frankfurt.

Cei cinci frați au susținut financiar două campanii ale lui Napoleon. Nathan, unul dintre frați, a devenit cel mai puternic și mai influent om din Europa. În perioada lui Napoleon, el a controlat toată piața bursieră.

Istoricii îl prezintă ca fiind omul care cunoștea toate dedesubturile politice. Înainte cu 24 de ore ca Napoleon să piardă bătălia de la Waterloo, el era la curent cu înfrângerea care avea să se producă, astfel încât și-a aranjat afacerile în funcție de situație.

El afirma, cine controlează masa monetară britanică, controlează imperiul britanic.

Puterea lui Nathan a crescut odată cu urcarea pe tron a regelui George al IV-lea, celebru pentru cheltuielile exorbitante pe care le făcea, împrumutându-se de la Nathan.

În momentul în care Albert Saxa Coburg se căsătorește cu regina Victoria, două familii vor scrie istoria Europei, respectiv , Rothschild și Saxa Coburg. Familia Rothschild decidea cu cine se va căsători un rege, ce politică și ce lupte va duce.

Implicarea familiei Rothschild a avut și alte conexiuni. Unii istorici susțin că tatăl reginei Victoria a fost fiul lui Nathan. Cei care susțin această teorie se bazează pe faptul că fiul reginei Victoria suferea de hemofilie, boală moștenită genetic de la familia Rothschild.

Ascensiunea familiei Rothschild continuă cu alegerea unui membru al familiei, Lionel, în Camera Comunelor, iar fiul lui Nathan, este ales premier.
Legăturile cu liderii mondiali au continuat și în ultimele decenii. Președintele Franței, George Pompidou a fost un apropiat al familiei. Înainte să fie ales președinte, a fost director la o bancă aparținând familiei Rothschild.

Sunt cunoscute și legăturile pe care Margaret Thatcher, premier britanic, le-a avut cu familia Rothschild. Emmanuel Macron, actualul președinte al Franței, a fost bancher al familiei Rothschild.

În august 2017, Lord Jacob Rothschild atenționa că omenirea se află într-o etapă mai periculoasă decât cea de dinaintea celui de al Doilea Război Mondial. El făcea referire la o puternică criză de politică monetară.

Despre Noua Ordine Mondială, mondializarea politică, economică, religioasă, culturală se spune că este manevrată de familia Rothschild care și-a extins influența și în SUA. Această sintagmă a fost utilizată pentru prima dată în anul 1990, în Congresul american de către președintele Bush, care susținea că exprimă noua diplomație americană.
Anul 1989 a însemnat tranziția către un nou sistem numit imperiul mondial guvernat de SUA. Cei care au introdus acest concept au fost numiți Illuminati care formează societăți secrete de afaceri, fundații elitiste.

Familia Rothschild are ca deviză, ochiul care vede tot. Sub protecția ei s-au format masoni, comuniști, asociații, ONG-uri.

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *