Wimbledon 2019 / Declaraţii incredibile la adresa Simonei Halep. Ce a spus Zhang după înfrângerea cu românca

Shuai Zhang (numărul 50 WTA) a impresionat la conferinţa de presă de după înfrângerea cu Simona Halep. Chinezoaica a vorbit la superlativ de compatrioata noastră, pe care o consideră un adevărat model.

În vârstă de 30 de ani, asiatica a făcut o reverenţă în faţa Simonei Halep. Chiar dacă aceasta i-a barat drumul spre performanţa carierei, Zhang a avut puterea să recunoască superioritatea sportivei din Constanţa. Şi, mai mult, să vorbească de Simo la superlativ din punct de vedere uman.

Fed Cup a făcut-o pe Halep model pentru chinezoaică

Zhang s-a transformat în ultimele luni într-un fan Halep, momentul decisiv fiind semifinala de Fed Cup contra Franţei. Chiar dacă ţara noastră a pierdut, Simo a fost motorul echipei, sacrificându-se în dorinţa de a atinge ultimul act.

Poţi vedea în ochii ei ce persoană plăcută este. Am bătut-o de două ori şi cu toate acestea s-a comportat impecabil, a fost atât de bună cu mine şi mi-a dat sfaturi. Îmi place şi pentru faptul că încearcă să îşi ajute ţara cât mai mult. Chiar dacă e obosită, joacă alături de românce la dublu. Alte fete nu fac aşa ceva, se concentrează doar pe simplu. Simona încearcă din răsputeri să îşi ajute ţara şi asta mă impresionează la ea. Este un erou în toată România. Aţi văzut meciul de Fed Cup, din semifinale? Cum a luptat? Chiar dacă România a pierdut, a fost un exemplu. De asta o plac atât de mult şi o respect. Chiar avem nevoie de oameni ca ea în tenis să ne fie modele„, a spus Zhang în conferinţa de presă de după partidă.

Pentru Simona urmează semifinala cu Elina Svitolina, care se va desfăşura

digisport.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.