◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

„Nu înțeleg de ce a făcut asta!” John McEnroe, „uluit” de modul în care Simona Halep a dominat-o pe Svitolina

Simona Halep s-a calificat în finala de la All England Club, după o prestație de gală în semifinala cu Elina Svitolina, scor 6-1, 6-3. Marea noastră campioană a predat o adevărată lecție de tenis, prestația sa fiind lăudată și de adversara din finală, Serena Williams.

De asemenea, fostul mare jucător de tenis, John McEnroe, a avut cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep, după evoluția de excepție din partida cu Elina Svitolina.

Simona și Svitolina au stiluri asemănătoare, lovesc curat, caută unghiuri. Dar Svitolina a rămas șocată de felul în care a lovit Halep. Nu înteleg de ce a făcut asta. A fost înghesuită rău la început, iar Halep a pus-o în dificultate. Vechea Halep ar fi reacționat diferit, dar acum și-a regăsit forțele. Acum pare că are mare încredere în ea. Nu se mai panichează așa ușor și se mișcă foarte bine pe iarbă„, a spus John McEnroe la EuroSport.

Wimbledon 2019 | Reacţia impresionantă a Elinei Svitolina după ce a fost „distrusă” de Simona Halep

Deși a fost dominată clar de Simona Halep, Elina Svitolina a fost fair-play și a recunoscut superioritatea sportivei noastre.

Nu am fructificat şansele pe care le-am avut şi asta e dezamăgitor. Vrei să joci bine, vrei să demonstrezi ce poţi, dar se întâmplă să şi pierzi. Am intrat să mă lupt, dar Simona a jucat incredibil astăzi. Scorul m-a făcut să iau uneori decizii proaste, dar nu cred că se putea mai mult„, a spus Svitolina, la final, potrivit BBC.

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *