◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro20.04.2024

Simona Halep-Serena Williams | Răspunsul lui Federer când a fost întrebat de Simona i-a făcut pe ziarişti să râdă

Roger Federer a avut parte de un meci infernal vineri, la Wimbledon, în semifinala cu Rafael Nadal7-6, 1-6, 6-3, 6-4. La conferinţa de presă de după partidă a fost întrebat dacă are vreun sfat special pentru Simona Halep înaintea finalei cu Serena Williams. Jucătorul care poate câştiga duminică al 9-lea titlu la All England Club, în finala cu Novak Djokovic, a dat un răspuns care i-a făcut pe cei din sală să râdă: „Să încerce să câştige„.

Trebuie să ai o mentalitate de învingător, nu? Nu merge cu ‘Gata, sunt în finală’ sau că ‘Joc împotriva Serenei, n-am nicio șansă’ pentru că dacă gândești așa, vei pierde. Trebuie să ai mentalitate de învingător, să te gândești că meriți să fii aici, că ți-ai câștigat acest drept.

Nu poți să ajungi în finala de la Wimbledon jucând mediocru. Adică sunt unii care o fac, dar aici nu este cazul. Trebuie să te bucuri de moment, dar asta mai mult după ce câștigi. Trebuie să fii concentrată la maximum, să nu fie depășită de eveniment. Oricum ea știe ce are de făcut și asta e grozav”, a mai spus Roger Federer, la conferință de presă.

Simona Halep – Serena Williams / Premii uriașe la Wimbledon

Fostul loc 1 mondial și-a asigurat 1,3 milioane de euro pentru participarea în finală. Dacă va reuși să o învingă pe Serena Williams (37 de ani – locul 10 WTA) în ultimul act, Simona va pleca din Anglia cu marele premiu de 2,6 milioane de euro. Americanca s-a calificat în finală, după ce a învins-o pe Barbora Strycova cu 6-1, 6-2.

În întreaga sa carieră, Simona Halep a câștigat peste 30 de milioane de euro din tenis. Fostul lider mondial a câștigat doar în acest an peste două milioane de euro, după 29 de victorii și 10 înfrângeri.

În total, Simona are 479 de victorii și 207 înfrângeri. Ea a câștigat 18 trofee la simplu în cariera sa, dintre care unul de Grand Slam (Roland Garros 2018). Totodată, Halep are în palmares un trofeu la dublu.

Simona Halep – Serena Williams / Traseul Simonei la Wimbledon
  • Turul 1: Halep – Sasnovich 6-4, 7-5
  • Turul 2: Halep – Buzărnescu 6-3, 4-6, 6-2
  • Turul 3: Halep – Azarenka 6-3, 6-1
  • Optimi: Halep – Gauff 6-3, 6-3
  • Sferturi: Halep – Zhang 7-6, 6-1
  • Semifinale: Halep – Svitolina 6-1, 6-3
Simona Halep – Serena Williams / Traseul Serenei la Wimbledon
  • Turul 1: Williams – Gatto-Monticone 6-2, 7-5
  • Turul 2: Williams – Juvan 2-6, 6-2, 6-4
  • Turul 3: Williams – Goerges 6-3, 6-4
  • Optimi: Williams – Suarez Navarro 6-2, 6-2
  • Sferturi: Williams – Riske 6-2, 4-6, 6-3
  • Semifinale: Williams – Strycova 6-1, 6-2

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *