◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.03.2024

Reacția extraordinară a Simonei Halep când a intrat în sala de conferințe! Care au fost primele ei cuvinte

Simona Halep a fost surprinsă de atmosfera de la conferința de presă, după meciul cu Serena Williams, 6-2, 6-2, din finala de la Wimbledon. Când a intrat în sală, aceasta a văzut un număr foarte mare de ziariști și a avut o reacție extraordinară.

”Wow! Acum chiar că simt că am câștigat acest turneu!”, au fost primele cuvinte rostite de sportiva noastră, care a scris istorie, azi, la All England Club.

Momentul este unul unic pentru Simona, care a dezvăluit că visul mamei ei, Tania, a fost să o vadă campioană la Wimbledon. Mai mult, faptul că finala a fost câștigată în fața Serenei Williams, cu un scos categoric, 6-2, 6-2, aduce mult mai multă valoare acestui trofeu.

”E ceva foarte special şi nu voi uita niciodată această zi. A fost visul mamei mele încă de când aveam zece ani. Această zi a venit”, a declarat Halep după ce a cucerit titlul la All England Club.

Simona Halep, al doilea turneu de Grand Slam al carierei

Halep a obţinut al doilea său titlu de Mare Şlem din palmares, după unul dintre cele mai bune meciuri din carieră, în urma unei victorii în doar 55 de minute în faţa fostului lider mondial.

Simona Halep (27 ani), numărul şapte mondial, a pierdut un singur set în drumul către al doilea titlu de Grand Slam, în faţa Mihaelei Buzărnescu, în turul al doilea, primul său titlu de Mare Şlem fiind câştigat în 2018, la Roland Garros.

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *