◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.03.2024

„Simona a jucat cu inima, m-a învăţat ceva după acest meci!” Serena Williams s-a înclinat în faţa româncei

Simona Halep a meritat pe deplin victoria, a recunoscut Serena Williams după finala de la Wimbledon, în care românca s-a impus cu 6-2, 6-2 în doar 56 de minute. Marea campioană nu a contenit cu laudele la adresa Simonei şi crede că, la aproape 38 de ani, are învăţat ceva după meciul de pe Centre Court.

„Simona a jucat extraordinar. Nu e o surpriză, toată lumea vrea să joace extraordinar împotriva mea. Am încercat orice, dar azi nu mi-a ieşit nimic. Simona a returnat aproape tot ce era posibil. Am o strategie anume pentru adversarele care reuşesc asta, dar am adoptat-o prea târziu. Cred că de multe ori am exagerat, am încercat prea mult. Pur şi simplu, Simona a returnat incredibil de multe mingi!,” a analizat Serena jocul din finala în care a suferit cea mai drastică înfrângere.

„Oricum, despre meciul de astăzi nu pot să spun decât că adversara mea a jucat fenomenal! Nu pot să dau vina pe presiune sau pe alte emoţii, am jucat cât am putut de bine. Iar Simona şi-a dat inima pe teren. Poate trebuie să învăţ asta de la ea!”, a mai spus Serena Williams la conferinţa de presă.

Serena Williams vrea revanşa la US Open

Serena Williams a ratat din nou şansa de a atinge cifra record de 24 de titluri de Grand Slam – este pentru a treia oră când se înclină într-o finală după cele de la Wimbledon şi US Open de anul trecut.

Legenda tenisului feminin nu abandonează lupta şi speră să învingă ghinionul la Flushing Meadows, unde anul trecut a pierdut dramatic în faţa lui Naomi Osaka.

„Trebuie să găsesc o soluţie pentru a câştiga o finală! Poate trebuie să mai joc şi alte finale, nu doar de Grand Slam pentru a-mi intra în ritm. Toată lumea aşteaptă ca eu să înving mereu, dar situaţia s-a schimbat pentru mine. De fiecare dată, e din ce în ce mai dificil să ajung aici, e un efort incredibil”, a adăugat cea care are în palmares 7 titluri pe iarba londoneză.

„Voi participa la Toronto şi la Cincinnati. Nu vreau să mă suprasolicit. Mai ales pe hard, pentru că vreau să văd cum va rezista genunchiul meu pe această suprafaţă.Cred că pot juca încă la cel mai înalt nivel, sunt pe drumul cel bun şi îmi voi atinge scopul”, a precizat Serena, care a triumfat de 6 ori la US Open.

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *