◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.03.2024

Prima reacție a lui Darren Cahill, după victoria istorică a Simonei Halep de la Wimbledon

Darren Cahill a avut o primă reacție după cea mai mare victorie din cariera Simonei Halep, 6-2, 6-2 cu Serena Williams. Chiar dacă nu mai este antrenorul campioanei de la Wimbledon, australianul a fost alături de aceasta la All England Club.

”A jucat incredibil. E unul din acele meciuri în care îți iese totul. A respectat un plan clar. Brad Gilbert a fost ca un ghimpe în spatele meu. ”Să stea mai retrasă pe primul serviciu!”, a spus el. Nu eu i-am transmis asta, dar a primit cumva mesajul”, a spus Darren Cahill, pentru ESPN.

Darren Cahill a participat la mai multe antrenamente ale sportivei de 27 de ani, iar Daniel Dobre a recunoscut că acesta a avut un rol important în acest traseu perfect reușit de ”Simo” pe iarba londoneză.

”Este incredibil. Modul în care a crezut în meci și felul în care nu a așteptat greșeala adversarului. Nu este doar meritul meu, avem o echipă mare. Darren Cahill a ajutat-o de asemenea și Ion Țiriac”, a spus antrenorul româncei.

 Darren Cahill, alături de Simona Halep

Întrebat în cadrul emisiunii „Așii Tenisului” dacă a contat faptul că tehnicianul australian a mers la antrenamente și a vorbit cu Simona, Stere Halep a admis că fiica sa a fost ajutată.

„Cum să nu conteze? O idee bună te ajută întotdeauna”, a spus Stere Halep în cadrul emisiunii „Așii Tenisului”.

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *