◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro25.04.2024

Topul evenimentelor săptămânii a 29-a din 2019 (15-21 iulie)

1. CCR aruncă în aer referendumul lui Iohannis!
2. Tata la Varșovia, fiul la Bruxelles: Geoană șef la NATO
3. 80 de teze de doctorat de la Academia de Poliție dispărute fără urmă
4. Prima remaniere post-europarlamentare
5. Paranoia în direct la CSM: Cristina Tarcea în sevraj

1. CCR aruncă în aer referendumul lui Iohannis!

O explozie ca cea a deciziei completului Curții Constituționale (unanimitate de opt din nouă – a noua, Simina, intrând prudent în concediu) care a constatat nulitatea referendumului ar fi trebuit să îl lase lat pe președinte. Acesta însă nici nu s-a sinchisit că sau cheltuit milioane pentru a pune niște întrebări inutile pe care nici el nu le-a înțeles și care nu aveau nici o noimă juridică. Poate se descurcă mai bine cu următorul referendum, prin care ar trebui să se pună în practică concluziile precedentului. Culmea este că în fața evidentei erori unul ca Orban nu s-a putut împiedica să nu comenteze ceva de genul „așa o fi, dar a fost Voința Poporului!”

2. Tata la Varșovia, fiul la Bruxelles: Geoană șef la NATO

Veste bombă de la Bruxelles: Mircea Geoană a fost desemnat secretar general adjunct al NATO! Ceva la care nimeni nu se aștepta. Fostul ministru de Externe și președinte de o seară împlinește cariera militară a familiei. Tatăl – general al tratatului de la Varșovia, fiul – civil la pactul transatlantic.

3. 80 de teze de doctorat de la Academia de Poliție dispărute fără urmă

Mister și groază la Academia de Poliție: au dispărut fără urmă 80 de teze de doctorat! 80 de doctori răsuflă ușurați că nu se mai poate da de urma plagiatelor.

4. Prima remaniere post-europarlamentare

Pe drumul spre Guvern, unde urma să afle dacă e în prima tranșă de remaniați, Răzvan Cuc și-a rupt o mână într-un accident provocat de șoferul său. Evident că nu putea fi pus pe liber un ministru cu mâna în ghips. Anticipând intențiile conteleormănencei sale, Carmen Dan a preferat să plece de la Interne ”cu fruntea sus” dându-și demisia. Dăncilă zice că nu avea de gând, dar dacă tot a făcut-o… Deși nu se poate spune că Premierul urmează indicațiile Președintelui, s-a nimerit al naibii de bine ca primele două eliberări din funcții să coincidă cu ce își dorea Iohannis: Internele și Externele.

5. Paranoia în direct la CSM: Cristina Tarcea în sevraj

Circ demn de psihanaliză aprofundată la CSM. Doamna Cristina Tarcea, cea care nu de mult avusese visul acela suprarealist al întâlnirii cu Marele Impostor, și-a dat în petic la audierea urmașei sale, punând întrebări nesimțite și părăsind ședința în toiul discuțiilor. Ulterior a acuzat că procedura de desemnare a succesoarei a fost ilegală.
Oare pentru că membrii comisiei nu au fost trași la sorți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *