Festivalul Naţional de muzică Uşoară Mamaia revine din acest an

.Nu era normal ca acest festival emblematic pentru industria muzicala din Romania sa dispara. Din acest considerent, Electrecord Production a decis să facă tot ce este posibil pentru a readuce acest important eveniment acolo unde îi este locul, în prima linie a evenimentelor muzicale.

Nu a fost uşor şi a durat multe luni de zile până să obţinem aprobarile necesare.

După 9 ani, Festivalul Mamaia se va relua.

Aceasta decizie a fost sprijinită atât de către preşedintele Consiliului județean Constanța, Marius Horia Ţuţuianu cât şi de către vicepreşedintele CJC Claudiu Iorga Palaz cărora le mulţumim pe această cale că ne-au sprijinit  şi au hotărât ca Festivalul să meargă mai departe.

Astăzi putem anunţa oficial ca Festivalul National de Muzica Uşoară Mamaia revine, având ca organizator Electrecord Production,în parteneriat cu Consiliul Județean Constanta.

Nici nu putea sa fie altfel pentru ca Festivalul de la Mamaia este cel mai cunoscut şi popular festival muzical românesc, istoria lui începând în 1963.

De-a lungul anilor, nume mari ale muzicii uşoare, pop sau rock au urcat pe scena acestui festival, la început debutând, mai târziu susţinând recitaluri.

Zeci de compozitori au creat melodii pe care le-au lansat la Mamaia, multe dintre ele devenind şlagăre.

Iată în foarte scurt timp vă putem pune la dispoziţie toate detaliile despre

FESTIVALUL DE MUZICĂ UŞOARĂ MAMAIA 2019

Organizatori: Electrecord Production în parteneriat cu Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania si Consiliul Judetean Constanta, sub patronajul Ministerului Culturii

Perioada de desfăşurare: 5-8 septembrie

Vom păstra tradiţia festivalului dar în acelaşi timp vom aduce şi multe elemente noi.

Cu alte cuvinte vom aduce laolată interpreţii celor mai mari hituri alături de făuritorii şi interpreţii celor mai cunoscute şlagăre.

Pentru orice alte detalii puteţi contacta reprezentanţii Electrecord Production la numerele de telefon: 0726.684.229 sau 0747.037.909 sau mail: electrecordproduction@gmail.com

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.