◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

OZN-Ul În Formă De Aripă Care A Speriat California

În anul 1980, Federația Oamenilor de Știință Americani a publicat o informație cu privire la apariția unui misterios obiect zburător care a putut fi observat cu ochiul liber în mai multe zone din California.

Obiectul avea forma unei aripi, culoarea neagră și o lungime de 800 de picioare.

OZN-ul în formă de aripă
Se deplasa lent și executa manevre spectaculoase în plan vertical înainte de a staționa zeci de secunde. Zeci de șoferi care se aflau pe o autostradă au fost martori la misterioasa apariție.

Scriitorul Micah Hanks a făcut declarații cu privire la un eveniment similar petrecut în anul 1988, în Carolina de Nord. Hanks era moderatorul unei emisiuni de radio în care discuta cu ascultătorii care telefonau.

În timpul emisiunii, tot mai mulți ascultători au declarat că în timpul nopții au observat pe cer un obiect cu formă triunghiulară, luminat la cele trei capete și care zbura silențios. Cu toate că Hanks a cerut un punct de vedere al autorităților, acestea au păstrat tăcerea.

După aceste evenimente, multe persoane s-au întrebat dacă aceste obiecte sunt de origine terestră sau sunt OZN-uri.

În timpul războiului rece, sovieticii au avut mai multe experimente în care au încercat să propulseze mai multe aparate de zbor cu ajutorul energiei nucleare. În același timp, americanii testau aparate de zbor antigravitaționale. Aceste teste s-au efectuat în Argentina, Antarctica, dar și în Europa.

În urma unui test efectuat de sovietici, s-a demonstrat că apa de ploaie fusese profund modificată în compoziția sa chimică deasupra Europei de Est.

În SUA, au apărut primele informații cu privire la aparatele de zbor antigravitaționale în anii 90, atunci când mai mulți oameni de știință au afirmat că tehnologia utilizată nu este de origine terestră. S-a mai spus că la baza militară Zona 51, sunt testate aparate de zbor construite după tehnologia recuperată de la epavele de OZN-uri.

Începând cu anii 70, zborurile comerciale deasupra acestei baze care este dispusă pe o suprafață de 150 kilometri pătrați au fost interzise. Mai mult, această bază nu a figurat pe harta statului Nevada foarte mulți ani, iar documente desecretizate după anul 2000, relevă că CIA s-a implicat financiar în susținerea unor proiecte secrete.

Mult mai târziu, în anul 2013, CIA a fost obligată să pună la dispoziția Congresului american 400 de documente care prezentau informații cu privire la aparate de zbor care atingeau viteze amețitoare, zburau la altitudini de 20000 de metri și aveau o autonomie de zbor de câteva săptămâni.

Baza militară Zona 51 a fost construită imediat după incidentul de la Roswell, atunci când a fost recuperată epava unui OZN, de la care americanii ar fi preluat tehnologia utilizată.

Primele informații despre aceste proiecte au apărut în anul 1989, atunci când un fost angajat la baza militară Zona 51, Bob Lazar, a făcut declarații cu privire la utilizarea în propulsie a unui element numit 115, care a fost adus la bază de reprezentanți ai unei civilizații extraterestre și care putea asigura călătoriile intergalactice.
Bob Lazar a fost considerat un escroc, denigrat de oamenii de știință americani. Lucrurile aveau să se schimbe în anul 2004, atunci când cercetătorii au declarat că au descoperit elementul 115.

Conform unor specialiști, incidentul de la Roswell a schimbat evoluția omenirii. A fost implementată retro-ingineria, o tehnologie extraterestră care utiliza în propulsie elementul 115.

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *