default-logo

Revista „SCURT CIRCUIT OLTEAN”, la un nou început

Înfiinţată în 1994, de scriitoarea şi jurnalista Marinela Preoteasa, revista magazin „SCURT CIRCUIT OLTEAN” era distribuită în toate judeţele Olteniei. După 2011 a fost editată numai în format online, apoi s-a produs o întrerupere în apariţia acestei reviste, pentru ca, din motivul nefericit, cunoscut de publiciştii de pretutindeni cu care scriitoarea a colaborat, să înceteze editarea acesteia.

Relansarea, după zece ani, în octombrie 2021, a primului număr al revistei  „SCURT CIRCUIT OLTEAN”, serie nouă, în format letric, cu apariţie trimestrială, a fost bine primită de celelalte publicaţii şi apreciată ca fiind o revistă de bună calitate. Este tot o revistă magazin, dar, într-o concepţie cu totul nouă a copertelor şi a cuprinsului, structurat pe capitole tematice, iar grafica aparţine artistului plastic Paul Tudor – Balş.

Apariţia revistei, într-un moment atât de delicat din punct de vedere al vieţii de zi cu zi, a fost întâmpinată cu entuziasm atât de cei care fac parte din tagma scrisului, cât şi de cititori. Am primit felicitări şi încurajări şi sperăm, ca şi pe viitor, apariţia revistei să stârnească acelaşi interes, să fie din ce în ce mai cunoscută şi mai apreciată de cât mai mulţi oameni de cultură de pretutindeni.

                                                                                                                            Ştefania Marineanu

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*