default-logo

Sesiuni de jurnalism pentru perfecționarea celor mai mici redacții

Radically Rural, un parteneriat între The Keene Sentinel din Keene, New Hampshire, SUA, și Centrul Hannah Grimes pentru Antreprenoriat, organizează al cincilea summit, pe 21-22 septembrie, la Keene, prezentând o pistă de jurnalism comunitar care vizează modalități inovatoare de a acoperi comunitățile mici, potrivit editorandpublisher.com.

Terrence L. Williams, președinte și COO al The Sentinel, a declarat că programul din acest an include și sesiunea anuală „Crazy Good”, care oferă sfaturi utile despre utilizarea tehnologiei, a datelor și a altor instrumente pentru evoluția profesională a jurnaliștilor. „Sperăm în fiecare an să îi ajutăm pe jurnaliştii din micile redacții de ştiri să gestioneze ceva mai bine sarcinile dificile cu care se confruntă. Dacă a existat o perioadă în care știrile locale sunt mai importante, nu sunt sigur când a fost asta. Programul nostru din acest an urmărește să ajute reporterii și editorii să gestioneze mai bine comunitățile”, punctează Williams.

Pe lângă jurnalismul comunitar, Radically Rural include alte șase abordări tematice, toate axate pe a face comunitățile mici mai sustenabile: arte și cultură, terenuri și comunitate, centrul orașului, energie curată, asistență medicală și antreprenoriat. Mai multe informații despre summit-ul Radically Rural pe site-ul web al evenimentului – www.radicalrural.org. (redacția UZPR)

Foto: pixabay.com

Despre autor

Articole asemănătoare

Posted On 22 sept. 2022
, By

Lasă un răspuns

*