default-logo

Topul evenimentelor săptămânii 33

1. România a înregistrat a doua cea mai mare creștere economică din trimestrul 2

O grea lovitură pentru opoziție, care vede țara pe marginea prăpastiei: România a avut cea de a doua cea mai mare creștere economică, după Ungaria, în trimestrul doi. Germania e pe penultimul loc.

2. O „felie” de 22 km de autostradă a fost dată în funcțiune fără acordul constructorului

CNAIR anunță deschiderea festivă a unei felii de autostradă de 22 km de pe traseul Nădlac-Sibiu, în ciuda opoziției constructorului!

3. PSD nu acceptă ultimatumurile lui Tăriceanu și îi arată „pisica” udemeristă

Zvonurile alarmiste despre soarta Coaliției sunt negate de doamna Premier: Nu se rupe Alianța! – zice dânsa, știind ceva ce alții nu știu. Replica asta vine după un neinspirat (pare să fie specialitatea sa) ultimatum dat de Tăriceanu care ar vrea să bage la guvernare și trupa lui Ponta. Acesta însă nu îi inspiră, pe bună dreptate, nici o încredere doamnei Dăncilă, din motive evidente.

4. Candidatura pentru postul de ambasador a lui Zuckermann, amânată din motive de hărțuire sexuală

O veste bună pentru ambasadorul Klemm: numirea succesorului său, Adrian Zuckermann, amânată deja cu aproape trei ani, a fost amânată din nou de Senatul american care dorește să lămurească niște acuze de hărțuire sexuală din dosarul său.

5. Discursul lui Iohannis de la Ziua Marinei provoacă leșinul unui militar american

Cuvântarea lui Iohannis de la Ziua Marinei a fost atât de elocventă încât a provocat leșinul unui militar american din asistență. Președintele a părut că nu observă incidentul, probabil ca să nu afecteze festivitatea.

 

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*