◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Visul unei mame, împlinit cu ajutorul comunității: o fermă de cai unde sibienii se pot bucura de natură și de animale

Duminică, 22 august, la Cisnădie, se deschid porțile fermei de cai „Potcoava plimbăreață”. Intrarea la eveniment este liberă și pot participa toți iubitorii de cai și natură, fie că sunt mari sau mici. Va fi o zi plină de surprize, voie bună, relaxare, dar și o posibilitate de afla povestea unei mame singure care a renunțat la confortul vieții de oraș pentru a trăi alături de gemenele ei curajoase visul de a avea o fermă de cai. Proiectul a fost pornit cu ajutorul comunității și al asociației „Asociația Job în Sibiu”.

În Cisnădie, pe strada Calea Șelimbărului, la nr. 155, prinde contur de la o zi la alta visul frumos al Nicoletei Chelaru. Este un vis care a devenit realitate datorită zecilor de oameni care s-au implicat în ultimele luni și au sprijinit proiectul de suflet al unei mame care crește singură două fete, gemene. Un vis cu cai, familii fericite, copii curajoși, un proiect pornit din pasiune și dragoste pentru cai și natură. Este vorba despre ferma „Potcoava plimbăreață” care își va deschide porțile pentru toți cei care își doresc să trăiască o experiență de neuitat într-o fermă cu cai și ponei, având posibilitatea de a se apropia de aceștia, de a-i încăleca, de a se plimba, de a-i hrăni și de a se bucura de tot ce presupune interacțiunea cu unul dintre cele mai nobile creaturi ale acestui pământ.  

Duminică, 22 august, începând cu ora 9.00 și până la 20.00 Nicoleta Chelaru, alături de gemenele Anastasia și Sofia, de prietenii de la „Asociația Job în Sibiu” și de alți voluntari deschid porțile fermei „Potcoava plimbăreață”, într-un eveniment organizat cu multă dăruire.

Intrarea este liberă, iar cei care ajung la deschidere vor cunoaște povestea unui proiect început din dragostea Nicoletei pentru cai și făcut posibil cu sprijinul comunității și a implicării asociației  „Asociația Job în Sibiu”. Vor fi baloane colorate, dulciuri, băuturi răcoritoare, plimbări demonstrative cu calul, masaj demonstrativ și alte activități pentru copii. Vor fi prezenți și cei de la Zingo Planet cu o mulțime de surprize. Biletul de intrare al fiecărui copil va fi un desen cu un căluț care va fi afișat pe un panou. Din toate desenele se va extrage unul câștigător, iar premiul va consta în două ședințe de călărie.

Continuare pe turnulsfatului.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *