default-logo

Institutul Poynter duce jurnalismul de calitate în mijlocul oamenilor – la Centrul de Arte Straz

Institutul Poynter, organizație nonprofit globală dedicată excelenței jurnalistice cu sediul în St. Petersburg, Florida, SUA, a anunțat un nou parteneriat care va aduce rolul critic al jurnalismului în democrație în cel mai mare centru de arte spectacolului din sud-est, relatează poynter.org. Poynter de la The Straz va prezenta conversații despre cele mai mari probleme ale zilei cu jurnaliști locali și naționali, lideri de opinie și experți în arte, tehnologie și știință. „Începând din octombrie, această serie va fi o completare fantastică a diverselor inițiative de programare de la Centrul Straz. Suntem încântați să oferim astfel de seri de impact de conversație publicului nostru aici în Tampa Bay și așteptăm cu nerăbdare un parteneriat semnificativ cu Institutul Poynter”, a declarat Summer Bohnenkamp, director de programare și marketing la Straz Center for the Performing Arts.
Seria va explora subiecte importante pentru calitatea vieții în regiunea Tampa Bay și nu numai – de la creșterea nivelului mării până la alegerile din SUA și războiul din Ucraina. „Sperăm să angajăm oaspeții noștri și publicul în arta plină de viață a conversației – vorbind despre probleme semnificative într-un mod inteligent și distractiv, care să se simtă energic, și nu o corvoadă”, a spus președintele Poynter, Neil Brown.
Fiecare eveniment interactiv din serie va oferi un spațiu pentru dialog deschis și onest, care inspiră dezbaterea publică, provoacă perspective și contribuie la o democrație sănătoasă. Segmente pentru participarea publicului vor fi incluse în fiecare producție. Seria întruchipează munca Institutului Poynter de a consolida democrația printr-un jurnalism de calitate și de a stimula expresia civilă și bazată pe fapte prin evenimente în persoană și online, întâlniri, predare și construirea comunității.
Evenimentele de primăvară de la Poynter la The Straz vor fi anunțate în lunile următoare și includ conversații pe subiecte precum ce se întâmplă atunci când sportul, politica și cultura se ciocnesc și modul în care schimbările climatice afectează regiunea Tampa Bay. (redacția UZPR)
Foto: Wikipedia

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*