◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

CRANIILE DE CRISTAL, ÎNTRE MOARTEA ȘI ENERGIE

Secolul al XX-lea a fost marcat de descoperirea craniilor de cristal din America de Sud și America Centrală.
Ca vechime, craniile au peste 3000 de ani, după unii arheologi. Alții au emis ipoteza că pot avea o vechime mult mai mare.

Nu se cunoaște motivul pentru care aceste cranii au fost realizate. Se știe faptul că omenirea a fost și este fascinată de cristale. Omenirea a realizat că pietrele și cristalele nu sunt o masă amorfă. Ele sunt o sursă de energie și au fost utilizate la vindecarea unor boli sau la ritualuri.

Întotdeauna s-a realizat o conexiune între puterea cristalelor și misterioasa lume a atlanților. Atlanții utilizau cristalele pentru a atrage forțele cosmice și pentru vindecarea unor boli.

Încă din cele mai vechi timpuri, omul purta la gât diferite pietre, în funcție de boala pe care o avea. Tehnologia utilizează cristalele pentru amplificarea energiilor. Ceea ce rămâne un mister este faptul că, în cazul de față au fost îmbinate două concepte diametral opuse. Craniul reprezintă moartea, iar cristalul reprezintă viața, energia.
În India este o legendă care spune că, în momentul în care va fi descoperit cel de al 13-lea craniu de cristal, lumea se va schimba. Cele 13 cranii au fost aduse din univers de 13 civilizații diferite.

Începând cu anul 1840, în diferite colțuri ale lumii au început să fie descoperite cranii de cristal. Ca număr ele sunt 13 și fac parte din colecții private sau sunt expuse în muzee din Anglia, SUA și Franța.

Felul în care au fost tăiate cristalele este atipic. Un cristal indiferent de materialul din care se compune, crește pe trei planuri diferite, de-a lungul unei axe cristalografice. În funcție de unghiul în care se află aceste planuri, se formează feţele cristalului. Atunci când un cristal e prelucrat în sens invers axelor sale, acest lucru se observă pentru că bucățile de cristal se vor sparge.

Craniile descoperite sunt realizate după această tehnică, pe care omenirea nu o cunoaște. Craniile nu prezintă urme lăsate de obiectul cu care au fost tăiate. În opinia specialiștilor, aceste cranii nu pot fi realizate cu tehnica de care dispune omenirea în prezent.

S-a emis ipoteza că aceste cranii au fost realizate cu ajutorul unor bucăți de diamant și șlefuite cu o soluții formate din siliciu și apă. În momentul în care aceste cranii sunt luminate ele par că iau foc, degajă imagini, își schimbă forma și emit sunete stranii. Craniile par să aibă multe similitudini legate de compoziție, structură și de modul în care degajă energie și se manifestă la lumină.

Toate aceste similitudini i-au făcut pe unii specialiști să susțină că au creatori comuni și au servit la aceleași scopuri.

În jurul celor 13 cranii s-au creat multe legende. Există convingerea că acestea pot transmite și absorbi energie. Alții consideră craniile ca fiind un fel de bănci de date care incorporează informații despre o rasă superioară care a existat pe pământ. Și cele mai neîncrezătoare persoane care au stat în preajma craniilor au declarat că au simțit o sursă de energie.

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *