◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

ONU cere Chinei dovezi despre starea tenismenei Peng Shuai

Organizația Națiunilor Unite și Csa Albă au anunțat că doresc dovezi despre locul unde se află jucătoarea chineză de tenis Peng Shuai, dispărută de când a făcut acuzații de agresiune sexuală împotriva unui fost vicepremier, relatează The Guardian.

Oficiul ONU pentru Drepturile Omului a cerut o anchetă pe deplin transparentă asupra acuzațiilor fostei campioane de Grand Slam la dublu împotriva lui Zhang Gaoli. „Ar fi important să avem dovezi despre locul în care se află și starea ei și îndemnămla o investigație cu transparență deplină asupra acuzațiilor de agresiune sexual. Potrivit informațiilor disponibile, Peng, fosta numărul unu la dublu mondial, nu a fost auzită public de când a afirmat pe rețelele de socializare că a fost agresată sexual”, a declarat Liz Throssell, purtătoarea de cuvânt a biroului șefului pentru drepturile ONU, Michelle Bachelet, la Geneva.

Peng, în vârstă de 35 de ani, fostă campioană la dublu la Wimbledon și la Openul Franței, a susținut pe site-ul de socializare chinez Weibo că fostul vicepremier Zhang a „forțat-o” să facă sex în timpul unei relații de lungă durată. Afirmațiile au fost șterse rapid de pe platforma similară Twitter și ea nu a mai fost văzută de atunci, ceea ce provoacă îngrijorare crescândă în opinia publică internațională și în lumea sportului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *