◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

Solstițiul de iarnă 2020. La ce să ne așteptăm în cea mai întunecată zi a anului?

Ca în fiecare an, pe 21 spre 22 decembrie 2020 are loc solstițiul de iarnă sau cea mai lungă noapte a anului. Este momentul în care Soarele îşi adună puterile şi începe să recupereze. De aici încolo zilele vor fi din ce în ce mai lungi până la momentul echinocțiului de primăvară. Ceea ce ne va lumina speranța spre viitor.

Solstițiul de iarnă 2020. Când noaptea este cea mai lungă, în multe părți din lume totul este alb (cu puțin noroc), aerul devine mai rece, natura trece printr-un proces de moarte aparentă așteptând transformarea sa misterioasă când revine la viaţă peste câteva luni sub căldura Soarelui de primăvară. Nu este o întâmplare sau un accident faptul că nașterea divină a mântuitorului a avut loc în una din cele mai lungi nopți ale anului pentru că este un moment de o creativitate imensă pe plan fizic!


Care este semnificația spirituală a solstițiului de iarnă 2020?
Dacă solstițiul de iarnă are loc de ziua ta sau în apropierea aniversării tale, vei avea darul de a fi priceput în afaceri şi vei ajunge departe în viaţă. Întrucât atunci s-a născut Iisus Hristos sau zeul egiptean Horus, există semnificație specială pentru cei născuți acum, anume că sunt oameni aleși şi antemergători ai vremurilor lor. Acesta este un moment profund de reînnoire şi iluminare pentru toți.

După momentul solstițiului de iarnă 2020, cu toții intrăm în starea mentală şi emoțională de a ne gândi la anul ce se încheie şi a ne face rezoluții pentru noul an ce vine. Dacă ești tipul de om căruia îi plac planificările şi obiectivele, aceasta poate fi perioada din an cea mai încântătoare pentru tine. Pentru toți este momentul de a ne da permisiunea de a visa mare, de a ne crea propria magie în realitate, de a simți că lumina există chiar şi în cea mai lungă noapte din an! Datorită puterii uriașe de manifestare, în această noapte este momentul în care fiecare din noi să aibă cel puțin o dorință clară, să simtă emoția împlinirii ei şi să o trimită în Univers, convins că acesta a prins-o şi dat-o în lucru pentru realizare!


Solstiţiul de iarnă 2020 şi intrarea Soarelui în Capricorn
Solstiţiul de iarnă este şi momentul din an în care Soarele se mută în zodia Capricornului, marcând startul oficial al iernii în emisfera nordică. Soarele intrat în Capricorn semnifică un moment de iniţiere şi regenerare pentru toţi în care pământul – şi noi o dată cu el – se reinventează!

Este o idee bună să ne dedicăm timp, în sezonul sărbătorilor de iarnă ce sunt anual găzduite de Soarele în Capricorn, în care să devenim conştienţi de această subtilă schimbare de priorităţi şi de a ne construi un nou curs pentru viitor. Întreabă-te: cum mi-aş dori să arate viitorul meu? Când tot Pământul doarme este momentul magic de a intra adânc în tine însuţi şi de a planta noi seminţe.

În ciuda agitaţiei comerciale generate de pregătirile pentru sărbători, energia acestei perioade are un ton serios pentru că este momentul în care devine cel mai evident că există speranţă în vremuri de întuneric.
Exact aşa cum simbolul Capricornului este o capră de munte ce urcă mai sus şi mai sus şi mai sus, aşa şi noi vom munci şi mai mult ca să facem lucruri şi mai bune o dată cu nouă şansă a unui nou an.


Capricornul este zodie de pământ condusă de planeta karmei şi responsabilităţii, bătrânul şi seriosul Saturn, deci atunci când Soarele intră în acest semn, cu toţii vom petrece timp contemplându-ne lecţiile karmice din anul ce se încheie. Acest tranzit ne crează contextul energetic de a conştientiza care ne sunt noile scopuri spre care chiar trebuie să facem acţiuni concrete.

 

romaniatv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *