◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Rusia deține secretul privind civilizațiile extraterestre ? Cartea secretă

Potrivit poveştii, Santori s-a întâlnit în 2004 cu un ucrainean pe nume Pedro și cei doi au devenit prieteni. 4 ani mai târziu au făcut împreună o excursie, ajungând la casa din Portugalia a tatălui lui Pedro, care a fost diplomat rus şi s-a retras în această ţară.

Tatăl lui Pedro deţinea nu mai puţin de 58 de cutii cu documente secrete şi cărţi vechi încă din timpul URSS. Printre aceste materiale, Pedro şi prietenul său au descoperit o carte secretă, ce era folosită de agenţii de informaţii sovietici şi ruşi, cu privire la presupusele întâlniri cu extratereştrii semnalate pe Pământ de-a lungul timpului. Cartea a fost actualizată de mai multe ori, iar, în ultima perioadă, actualizările se primeau prin poştă sau prin e-mail.

Se pare că producătorii de la Hollywood, cei de jocuri video precum şi ziarele şi revistele s-au inspirat din această carte sovietică despre extratereştri. Prima ediţie a cărţii a fost tipărită în 1946 sau 1947, urmând apoi alte ediţii ca cele din 1951, 1959, 1968, 1971, 1980 etc. Cea mai nouă ediţie este cea din 2011.

În anii ʼ80, o copie a acestei cărţi a fost găsită pe un câmp din estul Siberiei. Copia a ajuns în mâinile unui agent KGB ce avea prieteni în mass-media. După colapsul Uniunii Sovietice, unele informaţii şi imagini din această carte s-au „scurs” (probabil că au fost vândute), pentru a fi folosite mai târziu în seriale TV cu extratereştri sau în jocuri video.

Această carte secretă, ce conține de asemenea fotografii, desene, scheme și chiar o secțiune cu mesaje provenite de la extratereștrii, a creat o agitație majoră în rândul cercetătorilor. URSS, de-a lungul timpului, a fost o comoară de informații despre extratereștrii și navele lor.

Câteva dintre rasele menţionate în carte

Kyllimir Auk – Este considerată a fi o rasă misterioasă. Se spune că i-a fost interzisă vizitarea Pământului în jurul anului 1.000 î.Hr., dar ea totuşi a mai făcut aceasta pe ascuns.

Kurs – Despre aceşti extratereştri se crede că ar fi înrudiţi cu Anunnaki. Vin de pe planeta Dillimuns, fiind rasa extraterestră din spatele poveştii lui Enlil şi Ninlil. Ei sunt implicaţi direct în dezvoltarea rasei umane în stadiile sale timpurii. Liderul lor se află printre cei mai recenţi vizitatori. Ei vor sta permanent pe Pământ şi vor avea un rol important în anii care o să vină.

Mayarek – Reprezintă o rasă extrem de războinică şi de violentă. Sute de ani nu li s-a permis să-şi părăsească planeta.

Ramay – Este o rasă extrem de paşnică, încercând să coexiste cu oamenii. Ei au creat cultura civilizaţiei mayaşe, învăţându-i pe mayaşi despre astronomie. După ce au plecat de pe Pământ, mayaşii au început să facă sacrificii în onoarea lor. Ultima oară au fost observaţi în Bora Bora în anul 2001.

Moovianthan-Kazaphic – S-au întâlnit cu cel puţin doi preşedinţi americani, dar şi cu lideri sovietici. Ei au oferit americanilor şi ruşilor o parte din tehnologia lor avansată în schimbul răpirii unor oameni. Au avut un rol important în cultura tibetană şi încă deţin baze subterane sub munţii noştri. Ei au mai colonizat încă 40 de planete de pe alte sisteme solare.

Rak – Au vizitat planeta noastră doar de câteva ori, ultima vizită înregistrându-se acum 1.300 de ani. Vizita lor a creat în rândul teologiei islamice credinţa în djinn sau „genii”. Conform unor învăţători musulmani, ei trăiesc într-o lume nevăzută, într-o altă dimensiune aflată dincolo de a noastră. Ei nu au mai vizitat Pământul, întrucât sistemul lor imunitar nu s-a mai putut adapta florei şi faunei terestre.

„Este datoria voastră”

Iată ce scria, în 1947, mareşalul Constantin Vershinin către subordonaţii săi din Departamentul IV: „Este datoria voastră de a investiga toate evenimentele cu privire la vizitele sau incidentele ce au ca subiect creaturi de pe alte planete sau creaturi non-terestre care se ascund pe planeta noastră. Este datoria voastră de a raporta imediat superiorului vostru orice dovadă strânsă în timpul investigaţiilor întreprinse. Este datoria voastră de a păstra secretul absolut în timpul investigaţiilor voastre, cu excepţia raportărilor către superiorul de care aparţineţi. Este datoria voastră de a distruge această carte în cazul în care integritatea voastră vă este pusă în pericol. Pierderea acestei cărţi va avea consecinţe serioase asupra dvs. precum şi a familiei dvs.

yogaesoteric

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *