◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

2022, o mare explozie stelară va fi vizibilă de pe Pământ. Profeția care vorbește despre „întoarcerea lui Mesia”

Un grup de astronomi, condus de Larry Molnar, susține că în 2022, va exista o explozie stelară mare, care va fi vizibilă de pe Pământ fără utilizarea de telescoape sau alte instrumente. Această explozie va fi un adevărat „semn”, care conform unei vechi profeții, acesta este momentul prevestitor al întoarcerii lui Mesia.

Astronomul Larry Molnar spune că pe cer, peste trei ani, va apărea o nouă stea super strălucitoare, un eveniment datorat fuziunii a două stele și va fi vizibil de pe Pământ.

Acest eveniment va fi unul spectaculos, dar în același timp ne amintește de o profeție străveche. Acest fenomen este unul extrem de interesant, pentru că va fi pentru prima dată când formarea unei stele va fi văzută cu ochiul liber.

Profeția Hopi

O profeție străveche, făcută de reprezentanții tribului Hopi, descrie o stea, Stella Kachinas, care va străluci extrem de puternic pe cer.

Pe cer, o nouă stea va apărea și va emite o lumină albă, vizibilă din toate părțile planetei Pământ.

„ Veți vedea un o lumină puternică în cer, pe pământ, care va cădea cu un urlet grozav. Va părea o stea … Popoarele indigene se întorc la modul lor de pregătire pentru ultimele zile … ultimele zile … ultimele ori „.

Sfârșitul tuturor ritualurilor Hopi va veni atunci când o Kachina își va scoate masca în timpul unui dans în piață în fața copiilor neinițiați. O vreme nu vor mai exista ritualuri sau credințe. Apoi Oraibi va fi reînnoit în credință și ritual, marcând începutul unui nou ciclu al vieții Hopi.

Conform tradiției Hopi, acesta este momentul în prevestitor al întoarcerii creatorului pe Pământ. După ce steaua va fi vizibilă cu ochiul liber, nu va mai dura mult până ce Mesia va reveni pe Terra.

Un eveniment astronomic

În colaborare cu colegii de la Observatorul Opache Point (Karen Kinemuchi) și Universitatea din Wyoming (Henry Kobulnicky), astronomii susțin că formarea stelei va fi vizibilă pe cerul nopții. Un eveniment excepțional așa cum a fost posibil să se prevadă pentru prima dată. Iar rezultatul va lăsa pe toată lumea uimită și va observa o super-stea, sau explozia a două stele unite între ele, deoarece coliziunea va produce una dintre cele mai strălucitoare stele vizibile pe cer.

Conform studiului, steaua binară după fuziunea sa își va crește luminozitatea de aproximativ zece mii de ori. Steaua va fi vizibilă în constelația Lebedei și va apărea ca parte a Crucii de Nord. Steaua binară pe care ne va oferi acest spectacol se numește CCI 9.832.227, iar studiul acestei super-stele a fost realizat de profesorul Molnar în 2013. Analizând variațiile din 2013 până în 2014, Molnar a emis ipoteze orbitale pentru următorii 15 ani, prezentând primele rezultate la întâlnirea Societății Americane Astronomice.

efemeride.ro

Un comentariu pentru “2022, o mare explozie stelară va fi vizibilă de pe Pământ. Profeția care vorbește despre „întoarcerea lui Mesia”

  1. INteresant. Mai ramane sa calculam cat va dura pana ce imaginea fenomenului astronomic va ajunge pana la noi, dupa momentul producerii sale. Caci distantele sunt mari, nu doar ca de la Pamant la Luna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *