default-logo

Workshop de prezentarea platformei integrate LIVRESQ

   Recenta invitație transmisă de către domnul GABRIEL LAZĂR (Research & Development Director ASCENDIA) ne-a oferit posibilitatea participării la un WORKSHOP DE PREZENTARE * a platformei integrate LIVRESQ, ce a atras – în unul din saloanele Hotelului Intercontinental din București – reprezentanți ai editurilor, presei, educației și mediului de afaceri. Compania ASCENDIA a reușit – prin LIVRESQ – implementarea unui proiect finanțat din Programul Operațional Competitivitate 2014 – 2020, Axa Prioritară 2 – Tehnologia Informației și Comunicației (TIC) pentru o economie digitală competitivă. Deschiderea workshopului a aparținut domnului COSMIN MĂLUREANU, CEO Ascendia, între cei care au avut intervenții extrem de interesante fiind domnul Prof. Univ. Dr. ION –  OVIDIU PÂNIȘOARĂ,  Director Teacher Training Department al Universității București sau domnul AURELIAN JURCOANE, expert IT, responsabil tehnic LIVRESQ Ascendia.  Platforma menționată este un instrument care accelerează  conexiunea noastră cu viitorul, oferind o paletă largă de aplicații pentru realizarea de manuale școlare , enciclopedii, cursuri online, materiale de prezentare pentru companii etc.

    În 2004, invitat oficial ca jurnalist în Statele Unite, am circulat pe benzi rulante de mare viteză în Aeroportul din Cincinnati și am avut senzația că am fost proiectat în viitor. Aceeași senzație am avut-o – în timpul prezentării multiplelor facilități ale platformei LIVRESQ – când am înțeles că profesorii își vor putea personaliza cursul / manualul (viitorului) pentru a-l adapta necesităților grupului-țintă.

   Secțiunea  de întrebări și discuții din final a permis participanților să fie puși în temă nu doar cu facilitățile platformei LIVRESQ, ci și cu recunoașterea internațională a brandului ASCENDIA, între realizările de top ale companiei fiind, de exemplu, Timlogo, cea mai mare platformă de logopedie din România.

        Ascendia înseamnă 9 țări, peste 1000 de ore de cursuri educaționale, peste 8000 de elemente de eLearning interactive. O echipă de pasionați de evoluția rapidă a tehnologiei și de cele mai provocatoare proiecte în educație. Pentru Ascendia viitorul a început ieri.

                                                                                     Ioan Iacob

……………………………………………..

*Moderat cu dezinvoltură de jurnalistul OCTAVIAN PALADE, Events & Content Strategist Start#UP

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.