◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

Confruntare incendiară la Rogers Cup: Serena Williams vs Naomi Osaka. Învingătoarea o poate întâlni pe Simona Halep

Serena Williams si Naomi Osaka se vor intalni in sferturile de finala de la Rogers Cup, intr-o reeditare a controversatei finale de anul trecut de la US Open.

La Flushing Meadows, Serena a pierdut surprinzator in fata tinerei nipone, dupa un joc in care s-a luat la cearta cu toata lumea, in timp ce Naomi nu se mai putea opri din plans.

Revenind la Openul Canadei, Serena a ajuns in sferturi dupa ce-a invins-o, vineri dimineata, in optimile de finala pe rusoaica Ekaterina Alexandrova.

7-5, 6-4 a fost scorul intalnirii dintre Serena si jucatoarea aflata pe locul 48 in ierarhia WTA.

De partea cealalta, Naomi Osaka a trecut de poloneza Iga Swiatek, scor 7-6 (4), 6-4.

„Astept de ceva vreme sa joc din nou cu ea. A avut o perioada foarte buna si se descurca in continuare bine. Asa ca va fi un meci interesant” – Serena Williams.

„Sunt incantata! Cand am oportunitatea de a juca impotriva ei o simt ca o experienta unica in vata. O simt si ca o provocare sa-i arat ce pot” – Naomi Osaka.

„Sfertul” dintre Serena Williams si Naomi Osaka e programat in noaptea de vineri spre sambata, incepen cu ora 02:00 – ora Romaniei.

Castigatoarea acestui „sfert” o va intalni in semifinale pe invingatoarea meciului dintre Simona Halep si Marie Bouzkova.

5-11 august e perioada in care se desfasoara Rogers Cup 2019.

m.ziare.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *